mam 20 a som stale panna. uz ma to zacina trochu trapit. bojim sa ze nikdy nepride ten pravy.
20 a stale panna
srdieckova dakujem za odkazy na pekne pesnicky,este aj teraz ich pocuvam dookola=Dto je spravne dufat,pretoze dufat znamena vsetko...ano mame to stastie,ale teraz...predtym sme ho nemali a o to vic si ho teraz vazime=D
Ach romantika je nadherna,ale musia byt na nu dvaja a Vy baby to stastie mate.Ja nie.A pride to?No neviem mozno,dufam.
ahoj moniqa,pekny den=D
ano moniqa suhlasim...podla mna su najkrajsie vztahy z kamaratstva,vtedy toho cloveka poznas lepsie ako ostatni a vies aky je a ked ho mas rada takeho aky je tak je to super zaciatok...=Dano typickych lamacov zenskych sdc ja nemusim,su otrepany a neda sa im verit...aj moj je strasne romanticky,aj ja som=D
no aj ja uz idem, majte sa tu pekne
chalan: papa
takze im predsa asi mozeme dat dajaku radu, co poívies? nevsimat si typickych lamacov zenskych srdc, ale skor takych, ktori nevycnievaju a mozno by ich aj niektore dievcata prehliadli... co povies?
ten moj to je romantika sama o sebe, ani ja nie som taka romanticka :-)))
baby tak ste ma celkom potesili. idem ja pomaly lebo mam aj nejake tie povinnosti. tak sa majte zatial. :)))
moniqa87..aj ja si to uz zacinam mysliet..a ti byvaju aj romantickejsi=DAnoo stoji to za to,to velmi dobre viem...
jaja aj ja som si to hned pomyslela ako som si precitala tvoj prispevok, ale asi by sme z toho mohli vyvodit tolko, ze najlepsimi partnermi dokazu byt taky ktori sa niekedy aj hambia dievcatu povedat, ze sa im paci... no a ked sa uz odvazia, tak je to laska ako hrom a to potom stoji za to...