Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VIANOCE

Príspevok v téme: VIANOCE
maslicka

LUDKOVIA VIEM ZE TO SEM NEPATRI...A ZE SA TU ZVACSA ROZOBERAJU SEXUALNE PROBLEMY..ALE!!! JA POTREBUJEM PORADIT..DALA SOM PRIATELOVI UZ HOCIJAKU KOZMETIKU AAA RETIAZKU NARAMOK....SKRATKA STRIEBORNE VECI....PLYSAKA KTORY MAL METER DVADSAT...KED POCITAM AJ TE VELKE ZAJACIE USKA :d BOL FAKT KRASNY..ALE CO TENTO ROK?? NEJAKE OBLECENIE??? ALEBO CO?? KED MNA VOBEC NENAPADA CO BY HO POTESILO.JA VIEM ZE BY SOM SA HO SAMA MALA SPYTAT..ALE KED ON POVIE ZE NIC..ZE CHCE BYT SOMNOU A TO MU STACI..LENZE KED JA MU CEM NIECO DAT..ISTO TO POZNATE VSETCI..PROSIM....PORADTE MI....DAKUJEM....

sedmikraska

envy, drzim vsetko, paradne vymyslene, snad ten jeho kamarat moze nejak zariadit, aby ,, nenapadne'' vsetci jeho kamarati na ten vecer uz nieco mali.

envy

baby ten moj ma o pat dni narodky a mam taky plan ze ho musim dostat k nemu aby o tom nevedel a ked pride tak ja tam budem s tortou a svieckami a sampanske a darceky atd a ja ho budem cakat v cipkovanom spodnom pradle s podvazkami..len mi drzte palce, nech si nedohodne s kamaratmi oslavu na ten vecer lebo ma slahne..pripravujem to uz dva tyzdne, aj jeho kamarat mi pomaha(samozrejme, ze nepozna detaily, len to, ze ho potrebujem dostat na urcite miesto a to zariadi on).. kvoli tomu som si kupila cierne cipkovane plus podvazky, objednala sa u kadernicky...ale ak mi to nevyjde slahne ma...baby drzte mi palce :)

ninika

Dat namalovat vas ako obraz alebo u kamosky maliarky :) podusku s vasou foto, alebo mu daj urobit orginalne tricko robia aj podtlace na tricka..alebo plysaka s trickom a na tomtricku by si bola ty, kapsu, oblecenie, knihu (ked rad cita) prsten, penazenku, pyzamko,hodiny na ruku,siltovku, trigovicku,striptiz,vtipne kondomy alebo puta..

noonaa

preto som sa poistila azhrnam napady,medzi nimi napr: velikansky uterak-prakticke,origos,aj na spolocne chvile,knihy...,siltovka, hrncek s vasou spolocnou foto,kvet v kvetinaci,zvonkohra na stenu,rybka v akvarku:),penazenka,dazdnik,nejake vtipne obliecky na perinky,album s fotkami spolocnymi,doplneny o vyroky,veticky....vtipny pribor:)...a tak....

noonaa

no,takyto problem mam aj ja,navyse som dost napadity clovek,ale priatelove reakcie som si bud zle vysvetlila,alebo sa nepotesil,ked to zhrniem,od kedy sme spolu dostal odo mna: hrasny rucne robeny hrncek+sypany caj,kravatu znackovu,uzasne velke puzzle,drahe cokolady,kvetiska...ale mam dojed,ze chla dostane,odlozi...som sklamana reakciou,ale nevzdavam sa

maslicka

fuuu ten opasok by ma nenapadol..mate pravdu..nejaky znackovy.....taky podobny znackovy uz mal a uz nema chudacik sa mu rozpadol :-) tak dakujem :-)) bodkovej slecne :-D xi.... jeden napadik bybol :-)

mimi.a

podľa mňa by si ho potešila, ak by si si ľahla pod stromček v nejakom sexi prádielku... na taký darček by do smrti nezabudol... ale mal by ten stromček mať iba sám pre seba, lebo pri predstave, že by Ťa tam našiel skôr jeho otec...:)))A ak má chalan nejaké záľuby, čo týmto smerom?? Napr. model auta....