...je to divne ked tuzim po laske? tuzim mat niekoho rada? byt niekomu oporou? byt milovana? kladiem si otazku preco som sama..nemate niekto recept?? ako si taku lasku upiect?
recept na lasku
super kiki..
keby si nemala ziadne emocie tak by to nebolelo,oni musia tak trochu "ochladnut", problem je ze ked o tom budes neustale rozmyslat tak sa nikam nepohnes,ono to nejde zo dna na den ale mala by si sa pokusit prestat nanho mysliet pretoze je to minulost. Urcite si z toho smutna a ten smutok je po tom na tebe aj vidiet, takto odhanas "potencialnych zaujemcov".Aj ja som si po kazdom rozchode vravela ze trocha sebalutosti si musim dopriat, s vedierkom zmrzliny a romantickym filmom ale jedneho krasneho dna sa musis pohnut dalej ak sa nechces donekonecna tocit okolo mrtveho vztahu. Daj si cas, a hlavne si najdi nejake hobby, zamestnaj mysel vsetkym co ta zaujima(Okrem listovania v albume s fotkami s byvalym). Myslim ze keby sa prihlasili vsetky baby co tym presli alebo prechadzaju tak by si bola prekvapena kolko ich uvazuje ako ty. Nie si v tom sama. Ak sa nepokusis pohnut dalej nikto ta nepotlaci.Vreckovku ti ludia mozu podat ale prestat plakat musis sama.:-)
Frazi,ktore sice potesia ale nepomozu..
jj na to recept nie je. Proste to len neries, to pride samo. Alebo nepride... Hlavne nebud kopka nervov, to urcite nepomaha. Usmievaj sa, relaxuj... uvidis ze niekoho ocaris. Kazdy sa raz spali, niekto aj viac krat. neboj, budes milovana.
samko,ved ty si slobodny.
Hlavne sa bav,usmievaj.Ked sa budes traput nikoho neocaris.Vela stastia
nad tym ci mat srdce s kamena som uz velmi vela premyslal a prisiel som akurat nato ze keby som mal srdce s kamena nikdy by som sa tak nesklamal ale zase nikdy ani nebol taky uzastne stastny tak radcej som si vybral to krechke srdce ako to s kamena
mam pocit ze lepsie mat srdce z kamena ako sa trapit
...preco ma to tak boli??? preco to nemozem prezit bez nasledkov*?? a preco sa moja velka laska skonci po par mesiacoch??