Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
Ahojte,mam este len 14 rokov no bojim sa, ze ostanem taka plocha lata,ako som teraz:(Strasne sa za to hanbim a nwm vobec co s tym...a este to ze prislo leto:(Myslim si ze uz nenarastu lebo nepodrastli od minuleho roka ako som dostala menstrulaciu ani cm:(pls pomozte neco na to...zacala som uz aj bratzinok,no velku nadej do toho nevkladam...dakujem za radu
sos mas uplnu pravdu...:)
no lepsie male ,ako take ako mam ja..mam 14,pomerne dost velke prsia,ale vyzeraju ako dve placky,no fuj....nejak mi cviky na ne nepomahaju, a ani spevnujuce kremy.
nevsimaj si...a ak si potrebujes vylepsit dekolt si kup vystuzene plavky,pozri pripomienky nepripomienky niektore dievcata su strasne pribrate a nevies co by dali zato byt chuducke,vezmi si take modelky...a napriklad ja zase by som neviem co dala kebyze som vyssia lebo moja vyska 159cm...,ja mam z toho znizene sebavedomie ked na man ludia pozeraju tak zhora,ale nosim vysoke opatky:)vstci an sebe hladame len chyby lenze vies co je najdolezitejsie mat sebavedomie a prijemne posobit to je omnoho dolezitejsie.Ja som napriklad teraz v Irsku a tu si ludia nejak vobec az tak na vyzor nepotrpia...a tu je tolko pribratych ludi ze az...,no ale aspon je tu ina moralka:)
xixi.. jj ona je dobra.. =) dakujem, teraz som sa na chvilku ukludnila... ale thak potom po case zas budem ze nesom vobec obdarena.. napr. teraz jak leto.. vsetci na kupkach.. a ja sa mno po pravde dost hambim tam ist.. a ked ma niekto debilne pripomienky... thak mi je to luto vies.. =(
ale zena an sebe bude stale hladat chyby ver mi chlap co za to stoji nejde vobec po vyzore absolutne...,preto ja sa dam s niekym dokopy az po roku poznania sa ako kamarati lebo iank by som to nikdy nijak nerozpoznala to mi ver! a este k tomu urcite ziaden chlap nepotrebuje mat vedla seba neviem jaku krasnu prsnatu babiku ked sa s nou neda normlane bavit si vezmi taku adelu banasovu no vyzor nic moc ale ja kebyze som chlap tka ju beriem:):):)
sasenka: mno to yo.. to aj moja kamoska mi hovori, ze neznasa tie pohlady ako jej tam vsetci pozeraju.. preto vobec nenosi tricka s velkymi vystihmi a este aj na podprdu si da tielko aby to nejak zakrila.. a aj som mala chlapca bola som snim dva roky.. milovala som ho ako nikoho ineho.. verila som mu a thak.. lenze v poslednom case sme sa len hadali... a neslo to uz tak dalej.. sice ma to straasne bolelo ale museli sme sa rozist.. a on prve co spravil skocil do postele s nejakou prsnatou.. a potom sa aj snou thak predvadzal po vonku.. ze jaka je dokonala a thak.. mno thak vtedy som sa uz velmi trapila koli tomu.. =( vzdy si hovorim ze joj ty hlupana netrap sa uz koli tomu.. lenze to mi ide z vnutra.. ze sa koli thakej blbosti trapim..=(
ahoj nikuska vobec sa netrap pre taketo veci,ja patrim na tu stranu co maju velke prsia a este to tak vynika lebo som, chudsia a malinka,ale poviem ti nevidim na tom vyhodu,ze si ma nejaki uchylni chlapci budu obzerat to mam akurat tak v pate..lenze ak sa do niekoho zamilujes aspon vies ze ta lubi a nie ti napovedia vsetko mozne a pritom je to len o vyzore...a k tomu vobec mi nie su prijemne take pohlady ver mi..