od rana pocitujem ako mam strpnutu pravu ruku, take jemnucke mravcenie. mozem pisat, vsetko, ale citim to. obcas to sice citim viac, ale postiskam pastou a je to opat jemnejsie. moze to byt nejak narusene nervstvo, pretoze vcera som prezila hrozne soky, plakala som az som da sa povedat ziapala, drkotala mi sanka, svalsto a tak.... co mam robit aby to prestalo? mam navstivit lekara? dakujem
trpne mi prava ruka
vallika... vies tyco.. kukni sa co je to tetania..
ja viem, som hlupa, ale je mi blbe ist s tym k lekarke, hlavne preto, ze mam 20 rokov. uvidim este zajtra ci to bude take a pojdem.... dakujem za rady...
Chod pre istotu co najskor k lekarovi na EKG, aby si sa uistila, ze to nie je zo srdca!
Ak je to len nervoveho povodu, zober nejaky rybaci olej(3x3 gramy) a nieco na ukludnenie-asi pijes valerianovy caj na spanie, daj si dvojnasobnu davku vecer.
Ak je to z prilahnutej koncatiny(nedostatok krvneho obehu, malo by to pri rozcviceni prejst. Ale najskor na to EKG, inac riskujes, ze si mala slabsiu porazku a na to "rozcvicovanie sa" je najnebezpecnejsie.To potrebuje klud!
jedavam uz tabletky na spanie.... vytazok z nejakej rastliny... su fajn, do 15 min zaspim.. lenze vcera to bolo nieco uplne ineho razu a tabletku na spanie som ani nepotrebovala, zaspala som od vysilenia
aj mne sa zdá,že to bude skôr z chrbtice
Asi užívaš Persen, mne osobne sa od neho triasli ruky a vôbec celé telo.
Musíš si dávať pozor, hnevom stúpa TK a môžeš dostať nejakú mŕtvicu. S tým nie sú žarty. Alebo skús behnúť niekde k masérovi, možno to bude len chrbtica a masírovaním sa môže uvoľniť a tebe uľaviť.
jedavam uz tabletky na spanie.... vytazok z nejakej rastliny... su fajn, do 15 min zaspim.. lenze vcera to bolo nieco uplne ineho razu a tabletku na spanie som ani nepotrebovala, zaspala som od vysilenia
Inak padla by nejaká tbl. na ukľudnenie.
tekutin pijem az-az... skusim ten horcik..