Mavam silne bolesti žaludka s pocitom plnosti.Bol som aj par krat na gastrofibroskopii.Mam jazvu po preliečenom vrede duodena.Raz mi zistili HB.p. potom nie a takto sa to točí dokola.Tato bolest trva do 5-6 dni a potom mam pokoj nejaky cas 10-20 dní.Liek NoSpa mi zaberie na 2-3hodiny, preto si ho dam,ked uz je toho na mna moc. Vychadza mi to, ze je to z nervozity ,napätia,prip.depresie.Dal som si 3 kv. Rovotrilu a pomohlo.Palenie žahy prevažne nemam.Vie, mi niekto poradit niečo učinné,s okamžitým účinkom, čo má odskušané. ďakujem.
Silne bolesti žaludka.
Presne tak, ako hovori Ethel, analgetika su pre zaludok nebezpecne. Mozno nie vsetky, ale vela z nich. Pozri na www.akv.sk
Zinc carnosine(PepZin) nie je silný a nevyvolava bolesti ??
PepZin nie je silný a nevyvolava bolesti. Ja som pred mesiacom uzival 10 dni Oreganovi olej 1x denne po jedle a musel som prestat pre zvysujuce sa bolesti.Stav sa nezmenil.
Na hojenie zaludka som spomenul DGL a dumbier.
Tiez zinkove preparaty(podozrenie HP), ktore su silne antimikrobialne. Najlepsi je zinc carnosine(PepZin).
Casto pomoze aj koloidna strieborna voda, lyzica kazde 3-4 hodiny.
Moj brat si nou vyliecil HP za 3 tyzdne.
iko,Helicid sa neužíva len pri bolestiach,ale dlhodobo ...
necham si poradi doplnok, ale rad by som nejaku radu co zaberie co najskor.Napr. ako tabletka pri bolesti hlavy.