chcela by som sa spytat ci pouzivate aknecolor aj ako make-up
aknecolor
ja pouzivam aknecolor ako podklad...potom si na to dam make-up este,pretoze mi to pride prilis blede..ten bledsi odtien..a potom na to puder este :)) zatial som spokojna..a pouzivam ho skoro kazdy den..
Jaaj ludia netrepte si aknecolor na cely ksicht!Ved potom to vyzera ako voskova figurina z muzea Madame Tussaud´s!Ved si len zakryte vyrazky!To je na to!
gxfh:Aknecolor sa da kupit v lekarni a stoji okolo 150 sk +/- ja uz neviem mam ho asi 3 roky...
mne aknecolor vobec nepomohol,mam zmiesanu pleet,vsusil mi ju az prilis,vyzera neprirodzene,starsne sa otieral na oblecenie....nic moc,ale vec vkusu ....
A KDE SA DA KUPIT TEN AKNECOLOR A KOLKO STOJI. d
krejzygrl:lebo nie vsetci maju plet ako detska prdelka
naco vam je make up? je to take neprirodzene
Ja ho pouzivam ale len trosilinka si ho primiesam do obycajneho makeupu kolifarbe ..a mam pocit ze aj ta primiesana troska pomaha pleti ...teda ze vysusi tie vyrazky ...niekedy davno som ho pouzivala na celu tvar a le potom som prestala pretoze som vyzerala otrasne -strasne sucha pleť ...lenze problem bude asi v tom ze ja som ju nikdy nemala mastnu ale taku suchsiu ...tie co maju mastnejsiu pleť nemusia mat s tym taky problem
ja som používala dlhšie aknecolor asi cca 8 rokov na celú pleť ako make-up. mám mastnú pleť tak som s ním nemala problém. pod oči som si ho nikdy nenanášala, ale vyzeralo to neprirodzene až umelo. po roku užívania antikoncepcie aj značkovej kozmetiky z lekárne sa problémy s pletou zlepšili nie 100% ale určite viditelnejšie a používam aj značkový make up- z lekárne na problematickú pleť.
Ja používam tiež aknecolor, ale ja mám strašne masnú pleť aj keď ho používam. Zatial s ním nemám problémy.
Pravidelny peeling a hydratacny krem,poprip. mastnejsi to vyriesi(vysusovanie)