Je tu občas aj niekto starší? Zdá sa mi že sú tu stále len samé decká. Čo tak pohovoriť si na tému čo ťa robí v živote spokojným, v čom si našiel najväčšie uspokojenie, nemyslím len sexuálne.
je tu aj niekto starší?
ja mám skoro 42 rokov a nieje dna, aby som nenavstivila tuto stranku, aj ked nie vzdy sa zapajam, ale citam)))...a doporucujem aj znamym, mam aj vela mladsich kamaratov ako som ja...
Ja mam 27. Kurnik, brala by som este tych sladkych 17....
Ja som v podstate v zivote spokojna. Mam skveleho manzela, mame byt, auto, obaja v celku dobre zarobime, chodime na dovolenky a sme /zatial/ zdravi...takisto aj zvysok mojej rodiny. Co viac mozem chciet??? Uz som len trosku smutna z toho, ze sa konci leto...slnko milujem.
co tak tie posledne 2 %?
je 35 dost stara ? :DD
To su cisla z nezavisleho Sociodemografickeho prieskumu robeneho AIMmonitorom na nasej stranke. Ludia 70+ tu mozno nediskutuju, ale citaju... a preco nie. Ja som len rad. ;)
faaaakt Andrejko?? Kto tu ma viac ako 70 rokov?
Len pre info:
Celkom sem chodi cca. 150.000 ludi
Pomer Zeny:Muzi 60:40
14-19 rokov: 22%
20-29 rokov: 35%
30-39 rokov: 19%
40-49 rokov: 14%
50-59 rokov: 8%
60-69 rokov: 2%
>70 rokov: <0.01%
Takze, ked si to pozries... a povies si, kto je v tvojom pohlade "starsi", tak si to mozes napocitat...
super, to som rada, teraz nemám čas, len tak som nakukla, ale večer sa prihlásim