Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj synovec berie drogy!

elle

Je pravda ze asi zavisi od regionu na ktoreho psychologa vas odporucia. Casto ich je nedostatok. Pri drogovej zavislosti clovek straca vsetky ambicie, hobby, zanedbava skolu, pracu.. Je tazke ho dostat spat do spravnych kolaji ked on sam nechce. Preto nie je naskodu dovera a kamaratsky pristup zo strany rodica.

flower

musis zacat konat, aby nebolo neskoro! drogy su strasna vec. zabijaju ludi, ved nechces predsa dopustit, aby sa to stalo aj tvojmu synovcovi. najskor by si sa mal porozpravat s jeho rodicmi, oni by mali byt hlavnymi iniciatormi pomoci o vlastneho syna. nejde mi do hlavy ako sa rodicia mozu spravat ok. ved o synovom probleme predsa musia vediet, nie? to im je jedno, ze im pred ocami umiera syn alebo ako? ak im na nom zalezi, mali by zacat konat a vyhladat odbornu pomoc. ale ako je mozne, ze drogy berie uz 2-3 roky??? to si nikto nevsimol?? to sa mi nechce verit. jednoducho potrebuje surne lekarsku pomoc. treba sa skontaktovat s protidrogovymi centrami a je nutne, aby sa zavislosti zbavil, cize jedina moznost - treba mu vybavit protidrogove liecenie. cim skor, tym lepsie. aby nebolo neskoro a vy ste si nemuseli vycitat to, ze ste mu nepomohli skor a drogy sa nestali jeho zabijakom.

smejko

aha pardon moja chyba mas pravdu psychicku zavislost...No a preco sa rodicia tvaria ze e vsetko ok?Vedia vobec o co ide?

vicky2

to som nepocula...mala som 19 a isla som za detskou psychologickou a ona ma poslala prec s tym ze od 18tky sa chodi k takemu co robi len dospelych...to len vlastna skusenost...

elle

Mladi ludia miluju prave tuto drogu, lebo im dodava sebavedomie a su komunikativnejsi. Najhorsie je ze vznika silna psychicka zavislost, vsetky jeho aktivity zacnu suvisiet s touto drogou, falosne kamaratstva, zhananie penazi na drogu. Predovsetkym by ste sa mali porozpravat s jeho rodicmi a hlavne sa treba obratit na detskeho psychologa...na kazde dieta plati nieco ine. Vela stastia.