Angličtina / Nemčina

lole

Ahoj DODKA, prosím Ťa skús mi prosím poslať tvoju adresu na mail lubica.noskovicova@atlas.sk pretože na zozname si utajená a neukázala sa mi tvoja adresa :( Už by som sa ťa potrebovala niečo opýtať... :) díky :)

agina

Ja by som tiez niekoho potrebovala, manzel je mierne pokrocily, ale nevie konverzovat...potrebujem niekoho na konverzacie...okolie Noveho Mesta nad Vahom...

lole

ajoj dodka, no dostala som tvoj mail...
ďakujem veeeľmi pekne :) odpíšem ti naň vtedy ak opravia zoznam.sk lebo stále je v oprave... :(
díky :)

lole

dodka, ok len mi pošli nejaký kontakt (mail, číslo) ne teba...v podstate ja by som to potrebovala až tak od októbra :) to sa už naplno učí a píšu sa testy :)

sunnysweetie : ok tak mi pošli tvoj mail a ja ti napíšem ako...

sunnysweetie

idem do 4.ročníka na výške,v odbore AJ,budem p.uč.
ak niekto potrebuje pomôcť,stačí poslať email..

dodka

lole jeej tak to by sa dalo :) hmm...6.septembra mam zapis a potom budem vediet svoj rozvrh, zase nebudem sa ucit od rana do vecera ;) potom sa cez mail mozeme dohodnut.

lole

no keďže ja cez Senec chodím často, veľmi často (lebo frajera mám z Galanty):) tak až taký problém by to nebol... :) len s tým časom by to bolo u teba asi trocha obmedzenejšie, keď chodíš na výšku...či??

dodka

lole ja som zo Senca, tak ak by sa ti chcelo dochadzat sem..:) ja do Petrzalky vobec nechodievam ani sa tam nevyznam..