mozete mi povedat preco vy zeny tak casto davate muzom dovody pre ziarlivost????
ziarlivost...
kolnik:
a to co mas za kamaratov ked ti balia holku? mal by si jej povedat co k nej citis lebo moze byt napochybach a ked jej ten druhy povie co k nej citi moze ti ju vyfuknut z pred nosu...tak radsej trosku zariskuj a aspon budes vediet na com si...tak vela stastia!
hmm ako tak citam vsetci ste tu ziarlivy...ja taka vobec nie som...a trapi ma to...moj priatel je ziarlivy a vadi mu ked hovorim o inych chalanoch...najprv som to nechapala,ale potom ked som si uvedomila ze ziarli tak som s tym prestala a mrzi ma to lebo mu chcem hovorit ze co som cez den robila a s kym som bola...urcite nema dovod ziarlit lebo by som ho nikdy nepodviedla,ale nic s tym nenarobim...a to ze nie som ja ziarliva ma trapi preto lebo on ked mi chce povedat o nejakej svojej kamaratke tak mna to beriem v pohode...poviem mu nech sa zabavia,proste mu verim ale on si mysli ze mi na nom nezalezi..a tak sa obcas prekonavam a hram sa na ziarlivu...asi som cvok..ale zalubeny.. :( nic stym nenarobim ale nevedela by som sa vykaslat na kamaratov a navyse mojim najlepsim kamaratom je chlap :(
Viete pytam sa lebo som mal o jedno dievca zaujem a ona si bola toho vedoma...prisla jedna zabava a isla tancovat z jedny debilkom co po nej takisto siel...nazyval sa mojim kamaratom on jednoducho po nej vysiel a tulili sa k sebe usmievali sa na seba a ja som sa na to nemohol pozerat!!!strasne ma to vytacalo ze dievca o ktore som sa usiloval 2 mesiace mam stratit.Tak som sa tam vtierkol...medzi nich - bolo to najubohejsie co som mohol spravit a ked mi este ten vecer povedal ten debilko ze ju lubi strasne ma to rozculilo lebo vedel ako to medzi nami je...lenze to dievca videlo ze sa nieco deje...ten chalan povedal ze ju necha tak...co si myslite bol to dovod pre ziarlivost???
sunnysweetie, ale ja nie som nejako chorobne ziarliva :) len obcas ziarlum, aj ked nemusim, sceny nerobim, nie som ani hystericka :) len sa obcas urazim a tak..ale vzdy to obratime na srandu :) uvazovala som sice nad tym, ze by som si sla poekcat s nejakym psychologom, ze preco vobec ziarlim, ale nemienim, aby ma niekto pokladal za hypochondra alebo ma obvibil ze sa prilis pozorujem a ze sa mam radsej venovat inej cinnosti :)))
envy..pomozes..www.jewel.sk
kolnik..chyba nie je v zenach..ale v tebe..ze ziarlis..je to psychicka choroba..skus www.jewel.sk
Ziarlivost je najvacsia choroba lasky :-(
dalo..ale netreba malovat certa na stenu..aj ja ziarlim, ale uvedomujem si to a chcem sa krotit..len skoda, ze to niekedy ide tak tazkoooo :) (a niekedy vobec)
jaaj o tejto teme by sa dalo este strasne vela konstatovat...