neviete mi poradit,picha ma niekedy pri srdci, pred 4 mesiacmi som bola na vysetreniach-boli ok, tlak mavam nizky, moze to byt psychykou?moze to byt infarktovy stav?
SRDCE-PORADTE
Privela zeleza z bielkovin. to, je celkom vazny problem. Da sa ale kontrolovat dietou.
Husta krv potrebuje riedenie.
Prirodzene enzymi(papain, bromelain, nattokinaza/nattozyme alebo serrapeptaza/serrazyme to vyriesia.
Krv zrieduju aj omega 3 oleje, ber pre istotu dajaky rybaci pravidelne(losos,MaxEPA), treba to aj na nervy aj na cinnost mozgu, su zaroven aj protizapalove.(3-9 gramov denne podla potreby)
ja ti rozumiem. smrt jedneho z rodicov je to najhorsie co ta moze postihnut. a o to horsie, ked si mal len 9 rokov. naozaj to muselo byt strasne. pisal si, ze tvoj otec bol v zhone. ja som len chcela poukazat na to, aby ludia nezili len pre problemy, aby sa mali cas aj zastavit, oddychnut si. urcite to moze byt aj z toho, ze to na tebe zanechalo nejake tie stopy a teraz mavas bolesi pri srdci. ale treba sa poriadne nadychnut a ist dalej. mozno to malo byt poucenie, aby si ty tomu predisiel a zacal sa chranit. hlavne sa uz netrap, viem, ze to bola kruta rana do zivota, ale ver, ze otec sa ma tam hore urcite krasne a snaz sa, aby bol na teba pysny.
(off topic)
RNG,
Mam vela hemoglobinu v krvi. Co to moze byt? Doktorka mi povedala ze mam zhustnutu krv,a ze mam vela pit.
Tiez sa mi robia strie po tele(chrbat, sedaci sval)... Najprv som si myslel ze je to posilnovanim, ale do posilky uz nechodim a objem nenaberam.
Ak vies, porad...
Vdaka :))
Ja hovorim: najlepsia obrana je utok.
Netreba cakat na infarkt, treba mu predist cistenim zil, odstranovanim krvnych zrazenin a antioxidantami na spruznenie zil aj ostatneho tela.
Cistenie zil od civilizacnych nanosov tukov sa da pravidelnym pouzivanim lecitinu, najmenej l lyzica cisteho sucheho granulatu tyzdenne.
Antioxidanty a enzymi na riedenie krvi sa nachadzaju hlavne vo farebnych surovych zeleninach.
Existuju aj dobre doplnky pre tych, ktori chcu extra davku na regeneraciu tela, (enzymi aj antioxidanty)
flower,
Ja sa nechcem lutovat. Mojho otca to postihlo pre ten ko*otsky svet. Vela ludi ho vyuzivalo.
Moj otec, ten vela pomahal druhym ludom. Ale pomoci sa mu nikdy nedostavilo. A zomrel preto, lebo zil v zhone. :(((
Mal som devat ked som ho pochovaval, a pamatam si ze vela ludi bolo na jeho pohrebe. Niektori z nich tam ozaj nemali co robit.
Ked mi zomrel otec, vtedy som plakal cele dva dni.
Od vtedy som uz nikdy neplakal...
V zialy som zil cele detsvo. Mozno to nechalo nasledky na mne - ze ma picha pri srdci.
Ale ked myslim optimisticky, tak si poviem ze je to ta chrbtica.
nesmieme rozmyslat nad tym, ze by nas mohol stretnut infarkt. prave preto sa nesmieme tolko stresovat, lebo najvacsi nepriatel infarktu je stres. nestresujme sa, nerozmyslajme neustale nad chorobami, ktorych je vo svete vela, radujme sa, ze sme zdravi, neriesme to, keby sme boli chori. musime pozitivne mysliet a nezit len pre problemy, musime zit prave pre tie krasne veci v zivote. a pre vin diesela - urcite by za tebou smutila kopa ludi. hlavne nedovol to, aby ta to postihlo, tak ako tvojho otca. nerozmyslaj nad tym, ze ta moze postihnut, musis prave pozitivne mysliet, dokazat, ze si silny.
sunnysweetie,
K tomu futbalistovi. Vies preco takyto mladi ludia umieraju? Dovodov je viac: stres, presilenie, vycerpacnie.
Inac kolko ti je?
sunnysweetie, V prvom rade sa treba upokojit.
Ak by som umrel na infarkt, nikto by za mnou nesmutil. Mozno tak moji bratia a mama...
sunnysweetie,
dufam ze ti nic nebude. Zelam vam vsetkym zdrave srdiecko.
Moj otec zomrel na infarkt... :((((
ak si niekedy nato spomeniem, chytim si srdce a myslim nato co sa stalo otcovi. A dufam aby sa to raz nestalo mne.