Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jazvy po akne

Príspevok v téme: Jazvy po akne
cervena_lienka

Ahojte! Mam dost problematicku plet. Na tvari sa mi povyhadzovali hrozne vyrazky a to uz som po puberte. Uz sa mi to sice pomalicky zlepsuje, ale zial po mojom snazivom vytlacani...mi zostali jazvicky...a zda sa ze to same akosi nezmizne. Neviete mi nejako poradit? Normalne mam na licach jazvy...viem asi som to s vytlacanim prehnala, ale da sa tomu nejako este pomoct??? Dakujem:o)

panika

ahoj, nie som sice dovena, ale uz som mala Cicaplast a v info letaku bolo nioeco s tym slnkom. Radsej si to nastuduj

sedmikraska

Dovena to myslis vazne, ze nemozem na slnko? V lekarni mi nic o tom nepovedali a pritom mi ho doporucili. Co sa moze stat? BOla som dokonca ajv solarku. Prosim napis o tom nieco

koala

ja neviem, ale ja tiez ked som mala pupaky tak som si ich vytlacala a tiez mi ostaly take cervene jazvicky, ale teraz mi pomaly zmizaju.

dovena

Pri použití Cicaplastu nesmiete ísť na slnko (aj ked je to len homeopatický prípravok). A veľmi účinné je odstaňovanie jazvičiek laser-om

sedmikraska

Ja mam s tym problem tiez a prave vcera som si kupila kremik LA ROCHE-POSAY CICAPLAST, tak som zvedava. Stoji nejak okolo 200 alebo 300 sk (kupovala som toho viac tak neviem). Inak pouzivam aj Rakytnikovy olej, ktory je ale neprijemne mastny a da sa teda len na noc, myslim, ze to trochu pomohlo. Ak mate niekto nieco vyskusane, dajte radu