potrebujem vyššie sebavedomie a tým pádom aj sebavedomejšie vystupovanie..som vraj pekná baba, s inteligenciou na tom som vysoko nadpriemerne podľa iq testov..nemám problém nájsť si chlapca..nie jeden kamoš mi povedal, že som najlepšie dievča aké pozná...rada pomáham iným..samozrejme za to nič nečakám..som nekonfliktná..úprimná som tak zdravo, dávam si pozor na to, čo komu poviem, nechcem nikoho urážať..ale neverím si..nechápem ako mi niekto môže povedať, že som pekná, múdra alebo dokonca najlepšie dievča..častokrát by som to väčšie sebavedomie potrebovala, ale neviem ako to dosiahnuť..neviem veľmi nadväzovať kontakty, pretože vždy sa bojím, že sa so mnou ten druhý bude nudiť..v spoločnosti som často nepovšimnutá, a to asi preto, že o sebe nejak nedávam vedieť a nezaujmem ľudí, to až po čase, keď sa spoznáme..možno sa to nedá nijak naučiť ale ak predsa len, tak by som vás chcela poprosiť o radu ako byť tak nevtieravo zaujímavá od prvých chvíľ s človekom...(a teraz stresujem, že to čo som písala bude znieť namyslene :)
sebavedomie
lilith,
a napíšem to o sebe aj ja, napriek tomu, že aj moje IQ testy boli najvyššie zo všetkých študentov, ktorí ich tento rok na našej škole robili.
ahoj takzvane_zlo
keď som ťa čítala, akoby som čítala svoje myšlienky a pocity, akoby niekto opísal moj život a môj postoj k samej sebe. Teraz aspoň viem, že nie som jediná. Ale ako si pomôcť, nad tým premýšľam aj ja. Príliš často mám pocit, že som nudná....a niekedy ma realita uisťuje o tom, že to nie je len môj pocit, ale je to tak...a je to tak preto, lebo si neverím a prenášam to do vzťahov.Myslím si, že som nudná a potom sa tak aj správam...asi to bude v tom.
He he, proste neries stres. Chod do veci spontanne a nepremyslaj nad blbostami co si ten druhy pomysli. Nech si mysli co chce, sak ty si ty a proste si naj. Mala by si verit tomu ze si jedinecna, tak ako kazdy. AK ti niekto povie ze si super, tak to ber. A vobec, sak posli fotku, ja ti klamat nebudem:)) he he Proste nestresuj hovadinami, rozklepana to sebavedomie neziskas.
za tým nič nehľadaj, len som sa rozhliadla po izbe a uvidela som knihu s takým názvom :)asi tak..
imho-preco takyto nick?? takzvane_zlo??
ved ok...ale ty ma nerozumies! Preco chces nasilu nadvazovat nove kontakty?? takto sa to nerobi..
a nepripada mi,ze by si nemala sebavedomie..ty nove kontakty nadviazat vies..o com si si pisala s tou babou?? o tom sa s nou aj rozpravaj! Normalne boze bud to ty! Ja neviem..
zacni takou klasikou..popytaj sa na zaluby,rodinu,priatelov atd.dialog sa vzdy rozvinie...zrejme ma aj ona usta,tak cosi prihodi :-DD
nejde o kecanie s hocikým ale o nadväzovanie nových kontaktov...
moja jednoducho,hovorim co si myslim...
tiez si s babami moc nerozumiem :-) cim to bude...muzi su totiz uprimnejsi..podla mna..ako zeny..neriesia kraviny,su spontannejsi..
nerozumiem preco chces nasilu kecat s cudzimi ludmi??? ty proste chces kazdemu vyhoviet,byt s kazdym zadobre-ale to nikdy nedosiahnes! :-)Robis veci nasilu!!! Preco si hladas kamosku,ked mas vela dobrych kamosov?? To co ma prist pride samo..nevynutis si to!
a imho..keby to co si napisala posobilo namyslene,znamenalo by to,ze nejake to sebavedomie uz musis mat :-)