tajomstvo

Príspevok v téme: tajomstvo
tajna

Ahojte ludia. Ani neviem, ci je to riesenie pripadu, ale skor na uvahu a zamyslenie. Mam priatela a celkom super to vyzera. Ale predtym ako som spoznala jeho, poznala som aj jedneho muza, ktory bol zenaty. Nemali sme spolu nic, len bozky, viac som to nedovolila, lebo ma rodinu a moje svedomie mi to nedalo. Ale stale si piseme, sem tam volame, rozpravame sa o vsetkom, viem, ze city su vzajomne a viem, ze keby nebol zenaty, hned by som bola jeho. Chcem len povedat, ze v mojom srdiecku zaujal miesto clovek, ktoreho nikdy mat nebudem. Ale sme kamarati, co je velmi skvele a viem, ze sa sem tam zranujeme ale tak to jednoducho musi byt. Prajem pekny dnik.

tajomstvo

no ja neviem ako je to z jeho strany. Ale my mame nas vztah vzajomny len v zaciatkoch, zacali sme sa viac bavit az ked sa zacal stahovat. No a potom mi nechal na seba cislo, a stale sa usmieval a tak. Myslim, ze s jeho strany su sympatie ale nemame medzi sebou uplne nic. Ale keby ma chcel pobozkat, tak neviem ako sa zachovam. Aj ked asi by som to nedovolila, beriem to ako platonicku lasku a svoju skutocnu mam pri sebe a som stastna, ze mam mojho priatela. Ale toho druheho mam rada uplne inym sposobom.Ale to je len nesplnena tuzba..

tajna

tajomstvo, dakujem, konecne niekto, kto ma chape. Presne ako si napisala, presne aj ja mam take pocity. My mame tiez kamaratsky vztah a komunikujeme spolu normalne a v ociach sa nam bliska iskra, vasen a tuzba. No nebude to viac. Mam priatela a svojmu priatelovi ublizit nechcem.

tajomstvo

Ahoj, no aj ta uplne chapem. To iste sa stalo aj mne, az na to, ze medzi nami blizsi vztah nikdy nebol. Bol to niekedy moj sused a od prveho dna co som ho uvidela sa mi pacil. Strasne ma pritahoval. Kazdy den som sa tesila, ked som ho uvidela, spraval s avzdy milo a hlavne to bol velky gentleman. Jednoducho som si ho oblubila a aj sa riadne zalubila. A tiez haciky, manzelka a casom uz aj deti... Viem, ze ho nikdy mat nebudem, aj ked by som velmi chcela, ale nikdy by som nedokazala znicit rodinu. Jeho zienka je tiez velmi milucka. Mam priatela uz dlho, milujem ho z celeho srdca,ale byvaly sused bude stale moja paltonicka laska, zostane v mojom srdiecku. Teraz v poslednej dobe komunikujeme spolu viac a mame kamaratsky vztah, aj ked obcas mam chut na neho skocit,ale on ma svoju rodinu a ja priatela.

tajna

inguska, neziadala som ani o vyjadrenie :), len vypocut, a ocenujem vase reakcie, len som vam chcela povedat, ze nie som taka ako si myslite. Len jednoducho sa mi priplietol do cesty a nic viac a nic menej. Dakujem a nech sa dari aj tebe.

inguska

tajna,nikto ta nesudi.Ved sama prosis o vyjadrenie a nazory.Prepac,ak som sa ta dotkla.Klobuk dolu,ak uvazujes tak,ako si napisala v poslednom prispevku.Ale myslim si,ze nemalo medzi vami dojst ani ku bozkam..Maj sa a nech sa ti dari! :-)

tajna

nie, nic som neurobila. Ukoncila som to skor ako sa to zacalo. Bozk nie je nevera a nehovorim, ze sa bozkavat mam s hocikym. No ked sme si dali pusu, necakala som to, jednoducho sa to stalo a niekedy sa situacia inak vyvrtne. Ani nic. Aj kolega ti da pusu na narodeniny a meniny, a v tomto pripade bolo nieco podobne, len trosku bola z toho citit vasen. Nie, nemam si co vycitat, mam ciste svedomie. Nesnazte sa ma ociernit, pretoze to tak vobec nie je...

tajna

ale ja ho nechcem, lebo ma rodinu. A nie som vobec naivna. Nepoznate ma. To co som vam napisala, bolo len okrajovo... Nerozumiete mi celkom dobre. Len sa zdoverujem, ze keby nemal rodinu, je super pre mna. Ja ho vobec nechcem ani na noc, ani milenka byt, len skratka, stalo sa to vo mne, je super... Moj pribeh je dlhsi, preto neviete ako sa to vyvijalo. Ziadny sex, len bozky a tym to skoncilo. Ukoncila som to a on chcel mna aspon ako kamaratku, lebo by sa zblaznil bezo mna. Staci mu, ked ma zdialky uvidi a pozdravi. Aj to ho potesi. Ale budte si isti, v minulosti som si prezila svoje, a naivna urcite nie som. Ved ktoremu chlapovi by stacilo iba vidiet? Je to uprimne. A ja sa drzim toho, ze nerob nikomu, co sa tebe nepacilo. Vzila som sa do koze jeho manzelky a preto som jeho odmietla. Tak ma ani sudit nemusite, lebo mam svedomie ciste, nic som neurobila, len sa zdoverujem, ze existuje aj taky clovek ako on. Dakujem vam za prispevky, precitam si viacere nazory, ale ja nemam co riesit. Je to uz u mna uzavreta kapitola a velka bodka.

inguska

tajna: urcite si uz pocula vyraz,ze na cudzom nestasti svoje stasie nikdy nevybudujes.Aj ked budes s nim urcitu dobu stastna,nevydrzi to dlho.Laska k jeho detom vas vztah postupne narusi,hoci sa ti to teraz tak nezda.Sama pises ze ma zlatu zenu a deti.Myslim si ze v tomto pripade svojim citom mozes(musis) rozkazat,lebo urcite nechces vasou "laskou" ublizit trom bytostiam naraz.On pravdepodobne ma uz rodinny stereotyp,vkradlo sa tam tak trochu nudy,preto hladal niekoho ako si ty-na rozptylenie.Neber ten "vztah" smrtelne vazne.Nebud naivna.Ak nie ty,bude ina,ale rodinu nenecha.Chod svojou cestou,vybuduj vztah s niekym,kto bude bez mynulosti a kto bude fakt stat za to! Bud silna,dokazezs to!!