Už asi 3 roky ma striedavo bolievajú malé kĺby na prstoch, zápästia, členky, lakte, kolená, ramenný kĺb .... pričom mi asi tak na dva dni opuchne jeden kĺb, potom ďalší, niekedy aj tri naraz. Tie miesta sú dosť bolestivé na dotyk, prsty nemôžem ani zohnúť. Potom to samo od seba prejde. Už dlhšiu dobu mám zvýšenú teplotu 37,2, 37,4. Môžete mi, prosím, poradiť? Ďakujem
Migrujúce bolesti kĺbov
Neboj sa ani vacsina lekarov o nich nevie dokopy nic zatial, testy su nepresne, bakterie su zakuklene a aj po atb liecbe sa casto zjavia naspat, tj neboli doliecene.
Mononukleoza zanesie pecen, po nej je dobre si pecen precistiti a regenerovat. Ber polovicnu davku protokolu Dr Berksona.
Pecen je filter a zdroj enzymov, ktore cistia telo. Ked je pecen zanesena alebo poskodena, cele telo sa postupne zanasa a preto vznikaju vselikde zapaly.
Da sa pracovat aj proti zapalom (quercitin, vit C, bromelain, omega 3 oleje a rozne materialy na klby), ale najlepsie je precistit si pecen.
Dobrý deň,
dnes som bola na infekčnom pre výsledky. Zatiaľ jediné, čo mi vyšlo pozitívne, je EBV inf.mononukleoza - EBNA 1-IgG EUROIMUN... 200 RU/ml - pozitívne. /pričom pozitívne je od 20/. Test na boreliózu, toxoplazmózu, CMV mám negatívny. Ešte musím počkať na chlamýdie, tie ešte neboli hotové.
RNG, myslíš, že keď som prekonala inf. mononukleózu, môžem mať pozitívne autoprotilátky, zvýšenú teplotu a bolesti kĺbov? Myslím, že niekde si už písal, že podkladom pre autoimunitné ochorenia je prekonanie podobných infektov. Ďakujem. Andula
ahoj andula, som rada ze uz sa aspon nieco pohlo a robia ti vysetrenia, nech sa zisti co to je,alebo aspon vyluci co to nie je! co sa tyka prirodnej mediciny som jej fanusikom, smelo do toho :-)
Ja nie som z tych co cakaju. Najlepsia obrana je utok.
Nanajvys ked netrafis spravny doplnok, aspon si posilis telo proti inym moznym.
Ahojte, dlho som sa neozvala, lebo som čakala na výsledky.
V Martine som dopadla tak, že mám známky deficitu v oblasti špecifickej celulárnej imunity, protizápalový interleukín IL-10 nulový, tvoria sa mi autoprotilátky ANA proti histonom, IgG1 - 15100 /vysoké - dlhodobý chronický zápal/.
RNG, dnes som bola na infekčnom na odberoch - toxoplazmóza, EB vírus, CMV, chlamýdia pn. a borélie. Na konci októbra si pôjdem pre nejaké výsledky. Reumatologička vylúčila systémové autoimunitné ochorenie, ale jeho vývoj nevylúčila, pretože mám antinukleárny faktor pozitívny. Keď budem mať výsledky, ozvem sa. Je veľa pravdy na tom, čo si písal. Ďakujem. Prajem pekný deň. Andula
také rôzne podivné bolesti som mávala.. a modranie prstov - zoparkrat sa mi to stalo, teraz dlhsie nie, ale mozno ked bude chladnejsie pride to znova :-( skus pozriet k tomu napr.
www.medinfo.sk
www.zdravie.sk
drzim palce k tej kontrole! ja som bola dnes na kontrole u nefrologa a na plucnom, vysledky mam zlepsene, tak si zasa mozem na chvilu vydychnut :-))
Danuš, dnes ma hrozne bolí ľavá ruka, teda dlaň a prsty alebo šľachy, neviem to popísať. Nemôžem ňou riadne písať, dokonca mám problém v nej niečo držať. V robote som si všimla, že kĺby na prstoch sú akési modrasté. Videla to aj kolegyňa. Už sa ti to niekedy stalo? Andula