cawes. naposledy som dostala kramy o tyzden skor, boli ako vzdy ale asi tyzden po tom ako mi skoncili sa mi objavil jednorazovy krvavy vytok. niekedy ma boli tak divne hlava ale neviem ci si to len nenamyslam. s priatelom sexujeme ale vzdy s ochranou. neviete mi poradit co mi moze byt?
co mi je? tehotna?
presne to iste sa mi stalo minuly tyzden!! dostala som kramy uz o 2 TYZDNE skor a mala som ich asi 6 dni ale strasne slabe boli, v noci som nemala nic a cez den len tak trosicka... takze mozem byt v tom ci nie?
no ten krvavy vytok, sttavalo s ato aj mne, ked som bola mladsia a mavala to aj moja mama, pribl. cez ovulaciu. Kedze to bolo tyzden po tom ako ti skoncili kramy, to znamena, ze ked ti trvali nejakych cca 5 dni, tak uz si mohla mat to ovulacne obdobie. A o sa tyka bolenia hlavy, tu ma kazdy covek a pre to nemusis byt hned tehotna. Moze ta hlava boliet aj z pocasia, mne staci mensia zmena pocasia a boli ma hlava.
piste piste toto ma velmi zaujima....
aj mňa by to zaujímalo... ozvite sa niekto, kto sa v tom vyznate, alebo mate s niecim takym skusenosti.