AKO si ZDOKONALIT VZTAH???

Príspevok v téme: AKO si ZDOKONALIT VZTAH???
loly

zdravim :))..mamm taky problem :/..mam priatela,je to prvy takyy ten vaznejsi vztah..mam ho rada,vsetko je v poriadku,on ma rad mna,chodime von,na party,domy,byty,vsetko ako skoro u kazdeho normalneho vztahu..obcas ziarlim,co sa da povedat aj o nom,ale je to v tej normalnej miere,cize je to este mile :))
noo lenze je tu taky haacik,stale si musime obaja nieco dokazovat,neviem,ze sme nieco viac,alebo co..aa to sa odraza hlavne v hadkach..sme obaja tvrdohlavi a v poslednom case sa viac hadame,ako sme spolu :((..vsimla som sin a nom,ze sa uz aj o dost zmenil ://..aa neviem,chyba mi,taky ako bol na zaciatku..chcela by som ,aby bol taky ako ked sme spolu zacinali..rovnako bezhlavoo zalubeny :))..ale ako to mam dosiahnut? :(..nemal tu niekto podobbny problem,komu sa to ale podarilo vyriesit,hm? :/

Soraja

a ako dlho ste spolu? No ja som zazila 2 vaznejsie vztahy a poviem ti, ze pride vo vztahu zloma nikdy to uz nebude ako na zaciatku. Uz nebude bezhlavo zalubeny. Ja sa snazim tiez zlepsit moj vztah a obcas by som to najradsej vzdala. Vymyslam vselijake prekvapenia, robim to, co mu na ociach vidim, fakt. UZ sa ani nehadame, co sme sa niekedy vazne zvykli hadat za kraviny a myslis, ze sa neco zmenilo? nic, len sa nehadame, ale nie je bezhlao zamilovany. Nikdy to uz nebude ako na zaciatku, vztah sa musi vyvijat a prechadza roznymi fazami. Je to uz tak a je to realita.