Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HRCA NA ZÁPESTÍ

Príspevok v téme: HRCA NA ZÁPESTÍ
luboos

Hrča na zápestí: jedneho dňa som si všimol na zápestí hrču cca 1cm ( podobná kosti pri zápestí) Ale je ju vidieť len ked ohnem ruku, a semtam pri práci alebo cvičení pocitujem (naštastie) slabú bolesť. Na internete som toho o tom vela neobjavil,a tak prosím o info, čo to môže byť.
Dakujem:

agina

ja som to mala presne na tom istom mieste ako ty a velmi mi pomohla vietnamska mast, dostat ju v lekarni, stoji cca 60,-

adi

Ako chces, ale ja by som to na tvojom mieste nevyberala, ved pockaj , ako sa to vyvinie. Ved kym ta to neboli, a nemas s tym ziadne tazkosti, tak vyckaj.

luboos

Velmi pekne dakujem, nevedel som jak sa tomu nadáva :-) precital som si nejaké tie informacie otom a teraz neviem ci si to mam dat vybrat alebo nie. Bojim sa ze sa mi to bude vracať ako kurie oko ktoré som mal, 3x sa mi po chyr.odstranení vrátilo a na 4krát pomohla bylinka "LASTOVIČNÍK LEKÁRSKÝ" a celé mi ho vypálilo a bez bolestí a nemusel som mat hlbokú vyrezanú dieru v nohe. ASI Skusím nejakú masť - ( na foré som čítal o nejakej vietnamskej )
Ďakujem ešte raz za usmernenie.