Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tma pred ocami,krutenie hlavy

usiko

a tym rozdielom, ze nizky tlak nezabija, len sa s tym treba naucit zit,,,a je to v pohode...a je to zdravsie ako vysoky....takze ja volim ten prvy a som s nim spokojna...

erno

hm...no to je naozaj zaujimave...niekto ma vysoky tlak a niekto nizky...obydva skodia...stacilo by aby si ludia vymenily nespravne stravovacie navyky a obydvom by sa to normalizovalo.....

vrabciak

tlak zvysite:
-pit tekutiny
-kofein (kava, kolove napoje, energeticke napoje) - po tomto tiez treba doplnit tekutiny (voda, caje)
...
ked to na teba pride, niecoho sa zachyt, aby si si nerozbila hlavu pri padani na zem
mne sa to stava aj v kostole, ked je moc vydychany vzduch (aspon mam vyhovorku, ze nemusim byt s nasimi, ale mozem ist von)

77jojka77

dnes sa mi pred ocami z nicoho nic zacalo trblietat take zlte vzorky trvalo to asi 10 minut poradte prosim dakujem

skazaton

to sa stavalo aj mne, uz som 3x odpadol kvoli tomu =DD ale vlastne len 2x , raz si pametam ze som kukal Pana Prstenov na markize, a sla reklama tak som sa postavil rychlo ze sup sup idem si po oriesky do kuchyne, a zrazu tma do oci, a uplne sa mi podlomili nohy ,a strasne rychlo usiel cas ako keby som zaspal na chvilu a o par sekund som sa prebral ako sa drzim fotelky :)) a raz to bolo pri VIP s pamelou anderson, kedy som odpadol a zahadne som drzal kalkulacku po vzpametani,, ale to bolo fakt davno, uz sa mi to nestava ..

mer7

Ked mas tmu pred ocami a boli ta neustale hlava, chod ihned k očnému lekárovi. Ten ti zmeriakvalitu zraku a predpíše adekvátne okuliare. Potom ti problémy zmiznú a uvidíš, aký je svet zrazu krásny.

mer7

To zatmenie je sposobene prirychlim vstanim z postele. Skor ako vstanes si chvilku polež v posteli , potom sa posad a pomaly vykroč do nového dňa. Je to tak, mne sa to stáva, ked,,vyskočím" z postele a ešte keď mám chrípku.

kloko

SOM PSICHOPATKA!!!
MAME TO V RODINE!
JA FAKT BEREM DROGY .
PRAVE SOM SI PICHLA INEKCIU .
DNES MI PRISLA ZASILKA KOKAINU , A MAM 10 ROKOV .