Rada by som vedela vas nazor na to co mi je....ked vstanem zatmie sa mi pred ocami kruti sa mi hlava alebo ma boli hlava...cim je to sposobene?
Tma pred ocami,krutenie hlavy
a tym rozdielom, ze nizky tlak nezabija, len sa s tym treba naucit zit,,,a je to v pohode...a je to zdravsie ako vysoky....takze ja volim ten prvy a som s nim spokojna...
hm...no to je naozaj zaujimave...niekto ma vysoky tlak a niekto nizky...obydva skodia...stacilo by aby si ludia vymenily nespravne stravovacie navyky a obydvom by sa to normalizovalo.....
tlak zvysite:
-pit tekutiny
-kofein (kava, kolove napoje, energeticke napoje) - po tomto tiez treba doplnit tekutiny (voda, caje)
...
ked to na teba pride, niecoho sa zachyt, aby si si nerozbila hlavu pri padani na zem
mne sa to stava aj v kostole, ked je moc vydychany vzduch (aspon mam vyhovorku, ze nemusim byt s nasimi, ale mozem ist von)
dnes sa mi pred ocami z nicoho nic zacalo trblietat take zlte vzorky trvalo to asi 10 minut poradte prosim dakujem
to sa stavalo aj mne, uz som 3x odpadol kvoli tomu =DD ale vlastne len 2x , raz si pametam ze som kukal Pana Prstenov na markize, a sla reklama tak som sa postavil rychlo ze sup sup idem si po oriesky do kuchyne, a zrazu tma do oci, a uplne sa mi podlomili nohy ,a strasne rychlo usiel cas ako keby som zaspal na chvilu a o par sekund som sa prebral ako sa drzim fotelky :)) a raz to bolo pri VIP s pamelou anderson, kedy som odpadol a zahadne som drzal kalkulacku po vzpametani,, ale to bolo fakt davno, uz sa mi to nestava ..
Ked mas tmu pred ocami a boli ta neustale hlava, chod ihned k očnému lekárovi. Ten ti zmeriakvalitu zraku a predpíše adekvátne okuliare. Potom ti problémy zmiznú a uvidíš, aký je svet zrazu krásny.
To zatmenie je sposobene prirychlim vstanim z postele. Skor ako vstanes si chvilku polež v posteli , potom sa posad a pomaly vykroč do nového dňa. Je to tak, mne sa to stáva, ked,,vyskočím" z postele a ešte keď mám chrípku.
to tocenie hlavy,mam aj ja,aj z nizkeho tlaku,ale hlavne z nedostatku zeleza,takze pozor na to..pa.