Zazili ste uz niekto, ze ste mali fakt velke problemy so stresom a tak... a napokon ste sa dokopali ku psychologovi (po tom, co vas psychologovia a aj psychiatri sklamali a ublizili vam) a ked ste od neho vysli, tak ste mali zmiesane pocity, ze preboha, co som to spravila a naco je to dobre??? Lebo teraz ma take daco suzuje a mam normalne nervy a depky z toho. I ked viem, ze toho psychologa potrebujem. Ale ta...
Psycholog
ahoj je mi to velmi luto co prezivas poznam to velmi dobre mne pomohlo hlavne to ze som nebola sama vzdy som si vyhladala ludi ktory ma vypoculi ja som sa vyrozpravala vyplakala a potom ma to preslo hladaj si vzdy to co ti pomoze a netrap sa hlavne s tym nebud sama vela stastia
katulik viem ako sa cítiš je to neopísatelne ja som to tiež zažila a vlastne aj zaživam. Aj mne sa stalo tiež že ma psychologička sklamala teda dosť skomplikovala život. Ja sa tiež pýtam samej seba ked som vyšla od psychiatra a ešte aj teraz si to opakujem preboha kam som sa to dostala ved ja sem nepatrim, načo mi je to dobre ...... Tu neostava nič ine ako sa s tým vyrovnať že potrebuješ pomoc tak ako ja. Boli časi kedy som si ani do oči nemohla zato pozrieť. Teraz je to lepšie. Ale tiež sa priklanam k príspevku skus si najsť neakoho kamarata - priatela ktorý by tento príbeh počuval stale dokola uvidiš že ti pomôže. Drža sa dufam že nas obe tato skusenost poskitne dost siln na další boj.
Ahoj.. poznam ten pocit beznadeje,obrovskeho bezdovodneho strachu, ked sa v noci budis a srdce ti bije, ako keby ta niekto nahanal s nozom v ruke..mala som tesne pred svadbou, zistila som ze som tehotna a zaroven, ze moj "drahy" si to uziva s kolegynou..psychicky som sa zrutila, o dieta som prisla a neviem to do dnes prekusnut.. uzje to viac ako rok, a len teraz zacinam vnimat svet okolo seba.. pevne drzim palce..skus sa niekomu vyrozpravat, kto dokaze tvoj problem pocuvat aj 100 000x za sebou..pomaha to, ale zistis kto je aky priatel az ked mas skutocny problem.. vravim z vlastnej skusenosti.