Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svadba

willa

agina, to ste z lacneho kraja, nas svadba vysla viac ako vas a boli sme na nej len my dvaja:)) mala som luxusne kupene saty, nemusela som niekomu chystat chlast a jedlo a muziku, ale my dvaja sme si sebe dozicili.

venuša

Ahojte baby! Moja sesternica sa bude vydávať 1. septembra, a moja najlepšia kamarádka sa vydávala v júli, takže sa tento rok poriadne zabavím. Jednu už mám za sebou. Sesternicu ja budem líčiť, neviete nejakú dobrú internetovú stránku, kde si môžem prezrieť líčenia pre nevesty. Chcem aby bola velmi pekná! :-) Vopred díky!

leňuša

ďakujem za všetky odpovede. ja by som asi radšej tiež chcela svadbu s 2 svedkami, no mama priateľa by asi skolabovala. ide mi totiž o to, že sa rozrevem pri každej maličkosti a svadby by pre mňa bola asi taká, že by som ju celú preplakala a na vyzerala by som ako veľká opuchnutá červená fľakatá guľa, no ... hrôza!

andie

no, viem, ze nie vsade sa to uznava..ale ja uz som si nasla spolahlive info, takze viem, kde by som s tym nemala problem:)

petrana

Andie, mas pekne predstavy...Mne velka svadba nehrozi - vlastne budeme mat len jedneho svedka zrejme, ked raz na to dupneme. Cela rodina je totiz za morom...Rodicov aj najblizsiu rodinu by som tam mala ale na rozdiel od teba rada...Ja by som zase chcela vyzerat nevestovsky-pekne saty, uces (ako princezna:) a chcem mat z tej udalosti aj pekne fotky. Nasi znami experimentovali, brali sa na jednom ostrove a potom mali problemy s uznanim sobasa, takze to velmi neodporucam. Urcite by som nechcela mat svadbu v style velkej hostiny s milionom pribuznych, ktorych som videla maximalne raz v zivote, ako sa to robieva. To je hlupost. Je to tak osobna vec, ze by sa na nej mali vazne zucastnit len ti najblizsi (rodicia, surodenci).

veronika

ahojte holky, zaujima ma, ako si predstavujete vasu svadbu, cize Vas den "D"(kde by ste ju chceli mat a za kolko asi (financie), koho by ste pozvali a tak :) a este by som rada vedela, ako sa stavavju vasi priatelia(frajeri) k teme svadba(teda manzelstvo):) vopred dik za info

kitti

Ja teraz budem mat svadbu.Tak ja by si nevedela predstavit svadbu bez rodicov,pribuznych a priatelov.A na kolko vyjde taka hostina? To zavisi od miesta,jedla... Ja byvam v malom mestecku,ale aj tu su take cenove rozdieli,ze pre ck 50 ludi od 10000 do 50000 sk,alebo aj viac.Su jednoduche restauracie az po prepychové miesta-zamky,len od vas zavisi