Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

každé oko inej farby

Summer_

Ja som poznala babu co mala jedno oko hnede a jedno zelene a bolo to pekne... urcite by si sa nemala pre to trapit... :)

marilyn

Ano, aj preto patri toto forum k jednym z najlepsich na poskytovanie rad..
je tu hadam najlepsi vyber ludi z celeho Slovenska, ktori vedia pomoct...
Na ostatnych forach by sa uz v tejto teme "vymienali nazory", ehm :)

dada

moja dcera ma 20rokov, ma tiez jedno ocko modre a jedno hnedo modre((( vobec jej to neprekaza, je nadhernaaa... nieje ale doma , je s priatelom na dovolenke, urcite by to potvrdila... uz ju ale cakam, dnes sa vrati a veeelmi sa na nu tesiiim

zlata

moja spoluziacka mala ten isty problem.v puberte jej to robilo problem lebo sa stale sledovala ale v dospelosti vedela z toho vytazit lebo to zaradila medzi sexy veci na sebe.

stasticko

vobec to neries! Na svete je vela ludi s rovnakou farbou oci,no kolko ich je s roznou? Ved je to super a ako pise -bez prezyvky- to ta robi jedinecnou!!!
Musi to byt mileeeee! v novinach som citala ze aj jedna herecka ma tento ,,problem,, , ale neviem ako sa vola. Preco ti to vadi? Vela stastia!

nemam prezyvku

ahoj Katuška... ja si myslím, že to nie je až taký problém..ved každý človek je niečim výnimočný... a isto tie farby tak do očí druhých nebúchajú... ale ak by si ozaj s tým niečo xcela tak jedine len šošovky :) ale myslím že to nebude potrebné :) drž sa :)