neberiem hak tyzden a chcem mat babetko ,bude pre mna tazke otehotniet??nevyznam sa moc v takichto veciach..
Po vysadeni HAK mozem hned otehotniet?
Ahojte ja som tak isto uživala hak diane 35. tak isto som ju nedavno po 5rokov vysadila a s priatelom sme spolu spavali kazdy den naplno a teraz mi menzes meska tak len cakam ci sa podarilo babatko alebo je to všetko kvoli Hak
skus najst nieco :)
vela stastia na ceste k babetku:)
Je to velmi individuálne. Záleží len od organizmu, ako sa k tomu postaví. Je možné otehotnieť ihned po vynechaní tabletiek.
vienne123 - telo sa nemá od čoho prečistiť. Akonáhle neužiješ tabletku, tak po 24 hodinách nemáš v tele nič čo by sa mohlo prečistiť. U niektorých žien, je možno toto obdobie dobré na to, aby sa ich vaječníky, ktoré boli riadené hormonmy zobudili. U iných to funguje hneď. Svedčí o tom fakt, že niektorá dostane menzes po skončení užívania Hak a niektoré ho nedostanú, musia isť na injekciu.
mne doktor vždy vravel, že otehotnieť možno hneď po vysadení HAK. niektorí odporúčajú čakať tri spontáne cykly, aby sa zregenerovalo telo.
caute baby,mam taky problem,asi 6.12.2008 som vysadila hak a teda 8.12.2008 mi zacala menstruacia-krvacanie,potom mi 13.12. skoncila a mali sme s priatelom asi 6 krat nechraneny sex,z toho asi 4krat to islo do mna,nemam sice ziadne badatene tehotenske priznaky,ale citim sa ako pred chripkou,som unavena,stale chodim cikat,citala som ze hned po vysadeni sa neda otehotniet,ja som brala diane35 asi 5 rokov,ale som citala aj take clanky vtedy,teda po vysadeni sa da najlepsie otehotniet,kto mate o tom nejake info pls piste....diki
to: salamandra
myslim ze by si mala pockat tusim tri mesiace kym otehotnies, pokym sa tvoje telo neprecisti