chcel by som to vyskusat len moja priatelka nejako nechce lebo sa boji tak neviem teda co mam robit tak strasne to chcem skusit
anal sex???
ja som vyskusala, niekedy je to neprijemne,ale niekedy zase uplne super a vie to riadne drazdit, asi zalezi nanalade. Ak priatelka nechce, tak ju nenut, alebo sa s nou o tom otvorene porozpravaj,a le netlac na pilu. Ale poviem ti, ze obcas to strasne boli a ta bolest je takmer neznesitelna.
ja som anal chcela vyskusat a aj moj priatel,prvy krat to bolo take zvlastne...ale teraz je to fajn,sem tam si mi to da do zadocku
kapor..v podstate o nic neprichadzas..ak ti to nakoniec priatelka povoli..tak musis vediet ako na to..lebo pri nespravnom postupe to bude tvoju holku paradne boliet a potom ti uz veelmi dlhu dobu neda..ale ak..tak jej povec..ye chces len vyskusat..ze ak sa nebude pacit tak ju to uz nikdy nebudes pytat..a je po probleme..
ked sa to priatelke nepaci a ked ju lubis, tak ju do toho nenut
och, vazne, neuvazuj, ze to budes robit, ked sa to priatelke nepaci... to ta bude zvadzat na zle myslienky...
kapor ostava ti iba to ze to but skus s chalanom alebo inou babou. aj mna to laka ale ked sa to mojej babe nepaci tak to mam na haku
sa necuduj ,ani ja by som napr anal vz zivote necela vyskusat a nie ani preto,ze by osm sa bala,ale preto ze je to nechutne...aspom podla mna...je mozne vsakz,e raz svoj nazor zmenim,celok nikdy newje
HE NEPRIJEMNE