vyrážky

Príspevok v téme: vyrážky
marcelino818

Dobrý deň, posledný týžden sa mi na stehnách spravili takéto vyrážky, ktoré nebolia len svrbia, mam ich na oboch vnútorných stehnách, budúci týžden som objednaný ku doktorke keďže som odcestovaný, viete čo by to mohlo byť? Foto prikladám v linku nešlo mi ju pridať sem, vďaka
i.imgur.com

BellHughes

I've been in the electrical contracting business for years, and accurate estimating is key to success. When it comes to
electrical estimating services , precision is everything. I recently used services, and I must say, I was thoroughly impressed. Their team demonstrated a deep understanding of the industry, delivered timely estimates, and helped me streamline my project planning.

andree23

Ak sú vyrážky spojené so shellshockersio.io suchosťou, šupinatou kožou alebo začervenaním, môže ísť o dermatitídu. Toto môže byť spôsobené napríklad podráždením z trenia, alebo ekzémom.

SugarFree

Raz ked som bol odcestovany v jednej horskej lokalite, asi som nejakym sposobom napadol 2 baby a musel som byt pri tom nahy. Ja si to nepametam a tak neviem spravne pospajat detaily ale asi to bol nejaky sexualny utok. a potom si ma asi nafotili. Neviem, kým mi niekto neobjasni celu situaciu na rovinu, mozem len hadat ale myslim si ze to bolo takto.