Máte niekto tieto okuliare a ako sa vám nosia? Mám trojo okuliarov a už ma nebaví stále nosiť všetky pri sebe, takže by som chcela skúsiť tie multifokálne. Len sa bojím že by som si na ne nezvykla. Ako ste to mali vy? Zvykli ste si alebo ste ostali pri klasických?
Skúsenosť s multifokálnymi okuliarmi
@Lubielka Tak keď vychytáš super akciu tak tie okuliare nie sú najhoršej ceny. Mne sa vždy podarí nakúpiť výhodne. A aj tie manželove čo teraz kupoval u nich neboli najdrahšie. Mal dobrú zľavu.
@Marla Vďaka už sa mi na nich aj pracuje. Sklá boli v akcii a vlastne rámik som našla celkom lacný a pekný. Tak nakoniec to nebude tak vysoká cena ako som pôvodne myslela:-)) Za týždeň by som ich už mohla mať tak budem skúšať.
@Lubielka Oni ti ich môžu ešte nejak upraviť aby ti sadli. Zatiaľ som sa teda nestretla s niekym, že by ich vrátil a ostal pri normálnych. Niekomu trvalo dlhšie než si zvykol a inému kratšie. Inak teraz je fajn akcia, manžel si ich dal minulý týždeň urobiť tak som zvedavá.
Aj v optike Mania mávajú dobré zľavy, inak si myslím že v týcho veľkých optikách sú zľavy stále. Ja kupujem tam kde to mám najbližšie.
@Marla Ďakujem odtiaľ mám svoje posledné okuliare čo nosím už druhý rok. Pozriem sa čo majú za akcie. A čo by sa vlastne stalo keby som si nezvykla, že by mi vadili? Len ich vrátim a ostanem pri klasických?
Tak také optiky možno sú ale kde to neviem. Myslím že aj malé optiky už posielajú okuliare na opravu niekde mimo - samozrejme pokiaľ sa jedná o väčšiu opravu. Myslím že tie nastavenia a tak urobia aj na počkanie.
tu stale bezi reklama len na jednu optiku.
Existuje este dobra optika s pritomnym optikom, ktory vzadu vrta, robi, opravuje?
Skús pozrieť v Grandopticale. Ja som tam kupovala dávnejšie a sú super. Myslím, že nedávno bola aj nejaká akcia na multi sklá. Ono ťa to výjde lepšie, ja väčšinou čakám keď bude dáka zľava. Inak som si zvykla celkom rýchlo, zo začiatku je to také divné, nevieš kam pozerať ale časom na to prídeš:-)
Dakujem, tak tebe lepsie poradili, ze treba troje, mne poradili len dvoje, dialka a pocitac a s tym sa kniha neda citat. Multifokaly nemam odvahu zatial. Ale niekde to mozno vedia robit.
Mám jedny do diaľky, potom na čítanie a ešte aj k počítaču s tým filtrom :-)