MAM 15 rokov,a mam dst male prsia..podprsenu mam s A kosikmy..chcela by som aspon B tak ako ostatne baby..neviete niekto o nejako kreme,ktory mi rast prs urychli?poradte,vopred vsetkym krase dakujem..
potrebujem poradit,prosiiim
lilith A NEwjes o nejakom ucinnom?Rastiem..ale dokedy ich budem mat take male??trebalo by to trosku zmenim..aspon do B kosikoch
nie plastiku zato nebudem cet..to by som musela byt az welmi zuufala..ja sa len bojim ci budem nieco aj mat v dospelosti..lebo teraz to mam biedne..skoda,myslela som ze nieco existuje:(
Je mi luto, ale jedina pomoc v tvojom veku je cakat, az dospejes. Ak budes dospela, mozes si dat urobit plasticku operaciu prsnikov, takzvane silikonove prsia, ktora je vsak velmi draha. Ak sa pre to rozhodnes, nedajvaj si robit operaciu v malych klinikach, kde mozu pracovat podvodnici-lekari. Na urychlenie rastu prsnikov vsak neexistuje ziadna mast, bohuzial.
A KOLKO TAKA PODPRDA PUSH UP STOJI?HM??
Este ti narastu, netrap sa tym. Ja som v 15 nemala ziadne a teraz mam 21 a obvod 93. :)
ved mas len 15.. este sa vyvijas.. tak ako sa vyvijaju aj tvoje prsia.. neboj sa, oni len rastu.. a nemusis sa hadam porovnavat s inymi babami.. kup si zatial podprsenku dobre vystuzenu (push-up) a hotovo.. mozes hviezdit aj ty..
to ma asi kazda nie 2 ale skoro 1 baba takyto problem ...nos podprdu push up,,,alebo si pockaj si este mladunka:)
to mi nik newie pomoct?:(