awojte, mam stale neustale studene nohy chodidla. uz som bola u niekolkych lekarov, nikto nic nezistil, vyskusala som nasticky a vodicky z celej lekarne a stale to trva. casto byvam aj nachladnuta-lekar mi povedal ze to moze byt z tych noh ale nevedia PRECO !? ak aj vas to trapi, prosim o radu ako z toho von. velmi ma to trapi.
ps: prosim len nie rady ako udrziavat hygienu noh to som vyskusala ako prve kedysi davno :-(
stale studene nohy
No neriesim to nijak, lebo nic nepomaha, ako sa poriadne obliect, a ako aj ty spominas, ponosky. Moj priatel je niekedy nastvany, lebo mne je stale zima, jemu zase teplo. Ja doma vobec nemozem chodit v kratkom rukave, lebo po niekolkych minutach mam ladove ruky a nohy. Teraz sa to este da, lebo je pomerne teplo, ale v septembri to zacne. Co mi predsa len trosicku pomoze, dat si teplu salku caju. To predsa len rozohreje. Ale inac ti tiez nepomozem.
aky lekari??skusala si viacerych odbornikov:
adi a co vsetko si skusala? a ako to riesis?
zle prekrvenie, vitaminy, stopove prvky .... atd to vsetko lekari na sebe nezavisle kontrolovali, vsetko by malo byt ok.
najradsej by som ja teraz mala ponozky a uzavrete topanky, ked sa ochladi sama neviem co si obut
Ja som gingo skusala, ale nepomohlo. Ja mam velmi nizky tlak,takze si myslim, ze to je kvoli tomu.
studene nohY?? a co tak zle prekrvenie??? skusala si uz napriklad ginko bilobu?
No proti tomu asi nic neurobis, ja mam ten isty problem, a tiez nic nepomaha, tak sa tym uz ani nezaoberam