kto ma s tymy toaletnymy vdami skusenosti??chcem si objednat jednu z nich,ale neviem ktoru..pur blancu som uz mala,bola som velmi sokojna,ale teraz ma nejako laka ta pasion dance..ma ju niekto??ako vonia?nieje prilis korenista,alebo silna?prosim
Pur bkanca or pasion dance??
PUR BLANCA a ziadna ina..ja ju pouzivam stale a mojmu priatelovi sa velmi paci a nielen jemu :) pozeram ze teraz je v akcii tak si ju idem znovu objednat
Rozhodne Passion Dance,muzov rozpaluje a zbavujej zmyslov :-)Odskusane!
sasinka: pre mna to je najkrajsia vonavka z Avonu, mam este rada Fruity rhytm od Adidas, ale co sa tyka Pur B. a Passion D., obidve mi hrozne smrdia, ale znesitelnejsia je Passion Dance.
Be spontaneous mam a ta mi smrdi..uz ju len vystriekavam do blba aby som sa jej konecne zbavila..ale to je fuk..ako alice povedala niekomu sa paci to,niekomu ine...
ani jedna-Blue rush alebo Be spontaneous (vramci Avonu)
mne sa tiez paci pur blanca..len tu pasion som este nemala tak neviem..nechcem riskovat,a prispiet si do zbierky dalsim smradom..asi ostanem verna pur blance..pokial ma neomrzi
ja som za pur blancu...passion dance je aspon podla mna hrozna,mne normalne smrdela.alebo si objednaj len vzorku a potom sa mozes rozhodnut.niekomu sa paci to,niekomu ine...