ahojte mam problem uz 4 dni som nevylucovala stolicu je mi trapne ist s tym za doktorkou a neviem ci si mam kupit prehanadlo alebo nieco take...neviete mi poradit nieco dobre(prehanadlo alebo take nieco) aby mi to neublizilo? dakujem
prehanadlo?
Ja si fuknem 2-3 cigy (inak nefajcim) a hned je to ina pesnicka. Kakam a kakam.
obycajna stava z kyslej kapusty
Mohla by si vyskúšať prírodnú liečivú vodu ZAHAČICKÚ HORKÚ, ktorú by si mohla užívať pre pravidelnú stolicu 1/2 dcl pred spaním. Vo väčšom množstve je to nedrážďivé preháňadlo. Tu doporučujeme 0,4 litra. Hodí sa k trvalému užívaniu pri ochabnutí čriev a ďalších ochorení žalúdku, ochorení pečene, žlčníku, kornatenie tepien, hemerodiny, zápach, nafukovaie, chudnutie, dna. Kúpiš v lekárni. ahoj
ja si myslim, ze ja sa stravujem normalne. len ja mam problem s tym, ze mi to rano o 5h nejde. a potom v inom prostredi mam blok. a na vecer je to uz pozastavne a ide to az na dalsi vecer, alebo potom az na dalsi den chtiac nechtiac v robote :-).
Tym som chcel naznacit, ze riesenie nie je v prehanadlach, ale spravnej skladbe stravy. Pripadne pre jednoduchost doplnenej o to, co v nej chyba.
Psylium, lanove semeno, ovsenne vlocky , kokosovy alebo olivovy olej a probiotika kazdodenne. Zaradit si to do stravy. To napravi poriadne peristaltiku.Aj ine.
Ked nie, vedie to k pravidelnym otravam tela(premnozene bakterie pri nedostatocnej peristaltike) poskodenie criev, znizena absorbcia (co postihne celkovy zdravotny stav a casto rakovina hrubeho creva.
Vyber je na vas. Kdo sa zanedba, odnese si to.
Kapustnica, Gutalax, Regulax...mliečne výrobky-jogurty...
ja mam zapchu pravidelne :-). rano velmi skoro vstavam, a nestihnem sa doma vykakat. potom mi to uz v robote nejde.tak mi to tak priemerne vychadza, ze velku potrebu vykonavam kazde 2-3 dni, ked sa asi uz do mojho hrubeho creva nic nezmesti, a vypudim to aj vecer. zavidim mojmu frajerovi, ten ide na velku aj 4krat za den.
kapusnica,čím staršia, tým účinnejšia