Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prehanadlo?

gregor

Mohla by si vyskúšať prírodnú liečivú vodu ZAHAČICKÚ HORKÚ, ktorú by si mohla užívať pre pravidelnú stolicu 1/2 dcl pred spaním. Vo väčšom množstve je to nedrážďivé preháňadlo. Tu doporučujeme 0,4 litra. Hodí sa k trvalému užívaniu pri ochabnutí čriev a ďalších ochorení žalúdku, ochorení pečene, žlčníku, kornatenie tepien, hemerodiny, zápach, nafukovaie, chudnutie, dna. Kúpiš v lekárni. ahoj

Certik

ja si myslim, ze ja sa stravujem normalne. len ja mam problem s tym, ze mi to rano o 5h nejde. a potom v inom prostredi mam blok. a na vecer je to uz pozastavne a ide to az na dalsi vecer, alebo potom az na dalsi den chtiac nechtiac v robote :-).

RNG

Tym som chcel naznacit, ze riesenie nie je v prehanadlach, ale spravnej skladbe stravy. Pripadne pre jednoduchost doplnenej o to, co v nej chyba.

RNG

Psylium, lanove semeno, ovsenne vlocky , kokosovy alebo olivovy olej a probiotika kazdodenne. Zaradit si to do stravy. To napravi poriadne peristaltiku.Aj ine.
Ked nie, vedie to k pravidelnym otravam tela(premnozene bakterie pri nedostatocnej peristaltike) poskodenie criev, znizena absorbcia (co postihne celkovy zdravotny stav a casto rakovina hrubeho creva.
Vyber je na vas. Kdo sa zanedba, odnese si to.

Filaga

ale to nie je vzdy 4x :) ono ako sa podari, zalezi od prijmu bielkovin pocas dna, ale rano si to nejako viem naplanovat, staci trochu niecoho teplejsieho alebo citronova voda :)

Certik

ja mam zapchu pravidelne :-). rano velmi skoro vstavam, a nestihnem sa doma vykakat. potom mi to uz v robote nejde.tak mi to tak priemerne vychadza, ze velku potrebu vykonavam kazde 2-3 dni, ked sa asi uz do mojho hrubeho creva nic nezmesti, a vypudim to aj vecer. zavidim mojmu frajerovi, ten ide na velku aj 4krat za den.