To je individuálne si myslím. Mne nevadí, keď si dám kávu aj neskôr než o 16. Mne napríklad zase ráno nepríde na chuť káva.
5 mýtov o káve, ktorým možno veríte aj vy
Dve kávy denne je OK. Ale iba do 16 hodiny, pretože neskôr narušuje spánok. Viacej kávy zvyšuje krvný tlak.
Moja mama zas len klasicku zalievanu. Na inu sme ju za tie roky nedokazali nahovorit, ani ochutnat nechce
Napriklad moja svokra pije iba tu strojovu alebo teda kapsulovu od vymyslu sveta ale skor je chutia take tie latte a chai latte vlastne sladsie :D
Vie co, ja skor nesku ale obcas si spravim aj latte z tassima, ale to fakt len raz za cas
No presne :) A akú zvyknete piť, radšej nejakú zo stroja (profesionalnejsieho) alebo nesku? :)
to su presne moje dva oblubene teple napoje :)
marculienka55 presne tak, ako pre mna kava znamena relax a doslova take to pohladenie na dusi
podla mna by mala byt hlavne dobra a je to :)
joj, tak u mna kava je na prvom mieste a hlavne rano :)
Káva sa často spája so stretnutím s priateľmi, relaxom na terase či vytúženou prestávkou v práci. Po čaji je druhým najčastejšie konzumovaným nápojom. Aj preto sa jej venuje veľká pozornosť a pripisujú vlastnosti, ktoré v skutočnosti nemá. Povieme vám, aké najčastejšie mýty kolujú o káve.