ahojte je mozne aby som bola v 45rokoch tehotna?
45rokov a tehotna???
no je to na povazenie,ak sa lekar nesekol,lebo aj to sa stava.urob si test,a rozhodnutie je na tebe.take,akoze jej to je take pekne?!ved nikto z internetu ti dieta vychovavat nebude,porozmyslaj,co bude o 20 rokov?uzije si ta vobec?
Vydaj, manželstvo neprichádza do úvahy?
Ešte keby si mala staršiu dcéru, tá by Ti snád pomohla. S chlapcami je to trochu iné.
Veľa času nemáš, držím Ti palce, aby si sa dobre rozhodla.
starsi syn ma 16 a praveze pre nho nechcem dalsie dieta
Kolko rokov má to staršie? Máš syna, alebo dcéru?
mam pocit ze oboje .......och teraz ked vazne budem amt druhe dieta tak ja to vobecv nezvladnem
spomen si, či si odovzdala moč, alebo či Ti brali krv
ja uz ani neviem co vtedy spravil pretoze mala som dost uz len toho ze hned na zaciatku s tym na mna vyskocil
robil Ti aj test, alebo to bolo vyšetrené len pohmatom ? Ak Ti nerobil test, kup si v lekarni a urob sama. Sú dosť spolahlivé.
ved tomu sa az cudujem ze bol uplne pravidelny len raz neprisiel na cas potom druhykrat a ked som zasla za dr. tak jeho verdikt znel tehotna
marietkaa - ako to u Teba prebiehalo, mala si nepravidelný menzes, meškával ti ,alebo dokonca vynechával? Alebo jednoducho jedného mesiaca neprišiel? Uplne Ta chápem, mám 44r. a fakt neviem, ako by som sa zachovala.