Ahojte ludia, som rada, ze existuje takyto portal o ludoch. Mam otazku - s manzelom sa uz dlhsie snazime o dieta, mame nechraneny styk, skusame plodne a dokonca aj neplodne dni. Mam skoro vsetky priznaky tehotenstva, ale dostala som aj menzes - je to klsicky menzes, kuraat trosku slabsi - ale nie spinenie, proste menzes. Trva uz piaty den. Ale aj tak mam na Vas otazku - je tu niekto, kto mal pocas tehotenstva menzes? PROSIM NEPISTE VECI AKO - jedna znama mojej znamej a tak. Iba realne. A prosim neradte mi kupit si test alebo ist ku gynekologovi, mna zaujima len nazor, ci mozem byt v tom, pretoze prsia sa mi pred menzesom az moc zvacsili, semtam sa mi tocila hlava, bolelo ma od zaludku a tie chute.
Mám príznaky tehotenstva, ale aj menzes
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možne mať menštruáciu a aj byť tehotnou súčasne. Ďakujem
ahojte potrebujem poradit.....ja neviem mozno si namyslam, ale s priatelom sme ved viete,a spermie boli vo mne..akoze prvykrat vo mne....a teraz vzdy som mala pravidelnu menstruaciu...a teraz aj biely vytok husty asi 4 dni od toho dna...potom spinenie 2-3 dni a nakoniec menstruacia ale o tyzden skor ako mala byt...aj krize ma pobolievaju...mala som na zaciatku take divne pocity ze mi je zle ale teraz nic necitim,a chcem babo..ale chcem pockat kym pojdem k doktorovi...mam ist na test...je mozne ze mi uz ukaze dobre vysledky test dakujem za rady odpiste niekto prosim
malicka mozes otehotniet...nechapem preco ked ti meska menzes si neurobis test
cavte chceli by sme sa s priatelom opytat ze ci je mozne otehotniet pred menzesom v den ked mal dojst sa do mna urobil? co znamena ked mi meska menzes uz vyse tyzdna?
dobry vecer prajem chcem sa len opytat ak som spaala s priatelom pre menzesom a potom som dostala normalne menzes jak som mala dostat ale az o 7dni.a vkuse mam bolesti brucha jeto prenas zlozite hoc mame svoje roky na vztah ale este som nebola na gynekologii ak je mozne a cita to neako dobra dusa ozvite sa na azet.sk dakujeme velmi pekne
neviete mi poradit ci je mozne ze som tehotna ked uzivam antikoncepciu a ani nemam pocit ze by som sa pomylila niekedy v uzivani ale mam problem, ze mi kazde poobedie byva zle od zaludka, mam špinenie a citim sa byt unavena...ale menzes som mala normalny s bolestami uz 2 mesiace(2 krat)...nemoze to byt len z antikoncepcie??prosim poradte mi....dakujem
dik za info,pomohlo mi to,zajtra zavolam obvodnej,lebo radsej pockame ako by to mohlo daco neblahe sposobit.
no mozno aj ano.to zavisi od typu lieku.bolo by dobre opytat sa lekara ci to ma nejaky vplyv nato.
ale to nie je spinenie ale ozajstny menzes.fakt som to v zivote nepocula.ale citala som ze niektore zeny to tak maju.a mate niekto skusenost,ci antibiotika u muza posobia nepriaznivo,ak sa snazime o dieta?dik
ano je to pravda