Mám príznaky tehotenstva, ale aj menzes

Príspevok v téme: Mám príznaky tehotenstva, ale aj menzes
mirka09090

Ahojte ludia, som rada, ze existuje takyto portal o ludoch. Mam otazku - s manzelom sa uz dlhsie snazime o dieta, mame nechraneny styk, skusame plodne a dokonca aj neplodne dni. Mam skoro vsetky priznaky tehotenstva, ale dostala som aj menzes - je to klsicky menzes, kuraat trosku slabsi - ale nie spinenie, proste menzes. Trva uz piaty den. Ale aj tak mam na Vas otazku - je tu niekto, kto mal pocas tehotenstva menzes? PROSIM NEPISTE VECI AKO - jedna znama mojej znamej a tak. Iba realne. A prosim neradte mi kupit si test alebo ist ku gynekologovi, mna zaujima len nazor, ci mozem byt v tom, pretoze prsia sa mi pred menzesom az moc zvacsili, semtam sa mi tocila hlava, bolelo ma od zaludku a tie chute.

pepulka

ahojte potrebujem poradit.....ja neviem mozno si namyslam, ale s priatelom sme ved viete,a spermie boli vo mne..akoze prvykrat vo mne....a teraz vzdy som mala pravidelnu menstruaciu...a teraz aj biely vytok husty asi 4 dni od toho dna...potom spinenie 2-3 dni a nakoniec menstruacia ale o tyzden skor ako mala byt...aj krize ma pobolievaju...mala som na zaciatku take divne pocity ze mi je zle ale teraz nic necitim,a chcem babo..ale chcem pockat kym pojdem k doktorovi...mam ist na test...je mozne ze mi uz ukaze dobre vysledky test dakujem za rady odpiste niekto prosim

MaLiCkA CiCa

cavte chceli by sme sa s priatelom opytat ze ci je mozne otehotniet pred menzesom v den ked mal dojst sa do mna urobil? co znamena ked mi meska menzes uz vyse tyzdna?

brumkosa

dobry vecer prajem chcem sa len opytat ak som spaala s priatelom pre menzesom a potom som dostala normalne menzes jak som mala dostat ale az o 7dni.a vkuse mam bolesti brucha jeto prenas zlozite hoc mame svoje roky na vztah ale este som nebola na gynekologii ak je mozne a cita to neako dobra dusa ozvite sa na azet.sk dakujeme velmi pekne

maria123456

neviete mi poradit ci je mozne ze som tehotna ked uzivam antikoncepciu a ani nemam pocit ze by som sa pomylila niekedy v uzivani ale mam problem, ze mi kazde poobedie byva zle od zaludka, mam špinenie a citim sa byt unavena...ale menzes som mala normalny s bolestami uz 2 mesiace(2 krat)...nemoze to byt len z antikoncepcie??prosim poradte mi....dakujem

huska

ale to nie je spinenie ale ozajstny menzes.fakt som to v zivote nepocula.ale citala som ze niektore zeny to tak maju.a mate niekto skusenost,ci antibiotika u muza posobia nepriaznivo,ak sa snazime o dieta?dik