Ahojte. Máte niekto dioptrické slnečné okuliare? Videla som akciu v Grandopticale a rozmýšľam že by som si ich kúpila. Ja len či ich nejak využívate často, či sa to fakt vyplatí si ich zaobstarať a nie je to len zbytočné.
Dioptrické slnečné okuliare
Optík je veľa ale isto by som kupoval v nejakej známejšej. A je pravda, že ceny za tie okuliare sú niekedy dosť vysoké takže by som vyhľadal nejakú lepšiu akciu. A tie už mávajú všade.
Kravitz's comment has received more than 1,360 likes while her Instagram post overall has received more than 396,840 likes as of Sunday evening.
Kravitz's comment has received more than 1,360 likes while her Instagram post overall has received more than 396,840 likes as of Sunday evening.
[url=www.freetopblog.com Packaging service[/url]
treba popozerat aj mensie optiky, ktore su menej zname, maju celkom dobre ceny :) u nas v meste su optiky ktore su mensie, no poradenstvo a servis je na urovni
Ved je uplne jedno v akej optike kupite okuliare. Ci si tu zas robi niekto reklamu?
Tiež ich mám kupované v Grandoptical za akciovú cenu. Nosím ich už asi rok a som spokojná. Rýchlo som si na ne zvykla a veľa ich používam takto v lete. Rada sedím na záhrade a čítam, takže využívam denne
dala som si spravit slnecne dioptricke okuliare. mala som ich na sebe, no nech ratam 10krat a nakoniec som isla na operaciu oci
Vo fokuse majú dobré ceny aspoň teda pred mesiacom mali :)