Zdravím...v mojom prípade sa jedná o bizarný, ba až banálny problém, ale veľmi ma to štve..kupujem si gély na vlasy (som ch a mám 19) aj drahé, tie, čo sú v reklamách, aj tie lacnejšie, proste skúšam, ale moje vlasy sú nejaké divné...je jedno, či ho tam nanesiem kilo, alebo iba trocha na prsty, nie a nie stáť. Proste sa snažím aj 15min a vlasy sú spadnuté a nie pekné...pred pár rokmi som s tým nemal vôbec problém. Používam značkové šampóny, no mám aj lupiny a pomaličky mi aj padajú (vlasy)ale to asi je v norme. No tie vlasy vyzerajú v pohode, keď som ostrihaný celkom na krátko (1-1,5cm) ale po pár týždňoch (2-3) je to už hrôza! Nie sú pekne do hora a neviem s nimi robiť divy:) neviete mi poradiť, či je problém vo vlasoch, géloch, mne, alebo kde vlastne? nemáte podobný problém?
Ďakujem krásne za akúkoľvek odpoveď...Stanley
Gél na vlasy
stanley: hociktore, velmi v nich rozdiel nevidim, ale mozes skusit napr. od Got2be Megalomania, potom daj vediet ze ako
skus tuzidlo, gel je hrozny.
sorry, na bratovej hlave
Lupiny mas pravdepodobne od casteho menenia a skusania vlasovych pripravkov, inac nagelovani chalani vyzeraju ako zmoknute kurcata. Ak chces, aby ti vlasy pekne stali, skus obycajne silne tuziace penove tuzidlo(nanes az do takmer suchych vlasov) a vyfenuj do kohuta, odskusane na bratov hlave s dlzkou vlasov cca 5 cm