Bola vo vitamínoch tvrdá droga ? -poraďte

Príspevok v téme: Bola vo vitamínoch tvrdá droga ? -poraďte
lukna

Trpím na celodennú chronickú bolesť hlavy a "otupenie zmyslov". Jeden nemecký výrobca šumivých multivitamínových tabliet po dobu 8 mesiacov primiešaval do týchto vitamínových tabliet nejakú ďaľšiu látku, ktorá na mňa pôsobila ako "tvrdá droga" alebo "zázračný liek". Do 5 minút po užití tablety ma prestala bolieť hlava, v hlave sa mi "rozjasnilo", namiesto bolesti hlavy som mal v hlave eufóriu, výrazne sa mi zostrili všetky zmysly- hlavne sluch a zrak, ale aj čuch chuť a hmat. Ďalej som pocítil výrazné zľahčenie pohybu.
Po pravidelnom dlhšom užívaní mi tieto "vitamíny" zlepšili výrazne kvalitu pokožky. Pokožku mám bežne suchú, olupujú sa z nej biele šupinky -po "vitamínoch" šupinky zmizli a pokožka bola hladká. Po pravidelnom užívaní sa mi tiež výrazne zlepšila kvalita vlasov - boli lesklé.
Keď ma bolí hlava (čo je stále), hudbu vôbec nepočúvam a filmy vôbec nesledujem. Keď som užíval tieto "vitamíny" počúval som celý deň hlasnú hudbu, chodil som na diskotéky a chodil som do kina na každý film. Mal so taký ľahký pohyb, že som vedel tancovať ako M.Jackson.
Tieto "vitamíny" mi v hlave robili takú eufóriu, že uvažujem, či tam výrobca neprimiešal opiáty alebo kokaín.
Poraďte niekto: Existuje nejaká látka, ktorá nie je na listine zakázaných látok a mohla by na môj metabolizmus pôsobiť tak, že by vyživovala nervy a tým by zostrila všetky zmysly a urobila eufóriu v hlave ?
Ak sú medzi vami nejakí "ktorí sa vyznajú", môžte ma kontaktovať na E-mail: lukna@zoznam.sk. Tomu, kto mi dá správny tip na nejakú látku alebo liek, som ochotný zaplatiť.

lukna

Najskôr k názvu a výrobcovi. Tieto šumivé multivitamíny sa predávajú už od roku 1992 (možno aj dávnejšie) pod obchodným názvom "HUXOL". Neznámu látku (ktorú hľadám) výrobca primiešaval od Januára do Augusta 1992. Vitamíny som kupoval v potravinách (v JEDNOTE) a na etikete bol uvedený výrobca "HUXOL Kommanditgesellschaft, Laurens Spethmann, Seevetal". (Seevetal je mesto v Nemecku, v ktorom firma sídli). V súčasnosti (rok 2006) sa "HUXOL" predáva napr. v potravinách v TESCU a na obale je uvedený výrobca "VEELMANN Produktionsgesellschaft GmbH, Seevetal". Predpokladám, že ide o toho istého výrobcu, len zmenil názov.
Teraz k zložkám na obale. Na obale "HUXOLU" z roku 1992 boli uvedené vitamíny: "Vit.C, niacín, Calcium-D-pantothenat, Vit.E, Vit.B2, Vit.B6, Vit.B1, Vit.B12". Ďalej boli uvedené prídavné látky: "cukor, okysľujúci prostriedok, Natriumbikarbonat, prírodné a prírodneidentické arómy, umelé sladidlo Na-Sacharin, farbivo Gelborange S". Dávky vitamínov sa pohybovali v množstve niekoľko mg až desiatkach mg. V 1 tablete bolo udávané množstvo 1,87 g uhľohydrátov.
K otázke, či som užíval nejaké výživové doplnky asi toľko: Od roku 1992 som vyskúšal veľké množstvo rozmanitých vitamínov, výživových doplnkov, či už bylinných alebo farmaceutických. Bežné vitamíny, alebo výživové doplnky na mňa nemajú skoro žiadny účinok. Vyskúšal som tiež rozmanité lieky z lekárne proti bolesti hlavy a pod. Tiež bez úspechu.
Čo sa týka môjho veku - v súčasnosti mám 40 rokov.

Alternativa

Da sa kontaktovat cez mail, ale myslim, ze toto by sme mohli rozobrat verejne viaceri. Prosim Ta, napis presne nazov multivitaminoveho doplnku a presne vyrobcu. Uved aj, ake zlozky vyrobca deklaruje na etikete alebo pribalovom letaku. A doplnal si si uz niekedy zlozky v tele nejakzmi doplnkami ci uz zalozenymi na prirodnej baze alebo farmaceutickym priemyslom vyrobene? A kolko mas rokov? Neber to, prosim Ta, nejako osobne, ale mna to uz zaujima tak trochu profesne.