Ahojte, aké máte skúsenosti s análnym sexom? Nestala sa Vám nikdy “nehoda” že bolo tam niečo čo by nemalo byt? A ako by ste reagovali keby sa to stalo?
Anal
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
mám ho rád, žena ho má ráda, tak si ho občas doprajeme, je to prijemne sprestrenie intimneho života
mam ho rada, ale ked mame analny sex, tak jedine s kondomom, lebo sa bojim nehody
mam ho rada a dokonca mam doma aj intimne hračky pre analny sex
mám to ráda, ale musime použit librikačny gel, inak to trochu boli a nie je to potom prijemne
je super, mam ho rada, treba ale pri nom použit lubrikačny gel na analny sex superlove.sk aby si sa uvolnila a lepšie to klzalo :)
niekedy je to prijemne, ale aj chlap na neho musí mat chut. Nie každému chlapovi sa to pači
mam ho rada, len na to treba isť pomaly a pri sexe jednoznačne použit intimny gel, aby to šlo hladšie a bolo to prijemnejšie
ked nechceš nehodu, tak nemajte analny sex. Skus a uvidiš, ako sa vam to bude pačit a možno sa ani nestane nehoda. Odporučam ale použit lubrikačny gel a kondom (pre istotu)