ako je to s chlapmi?...otazka pre nich

risiak19

ja som chalan a mam take skusenosti ze najskor babu dobijam ma to bavi ale potom ma to dobijanie omrzi a ked je to tak ze si ju dobijem tak ma to aj tak omrzi a uz ju nechcem ani tak a ani tak co to znamena? som nejaky playboy?

rom@n

mna to velmi bavy dobijat si babu ked je z tej istej dediny aby som mal na to cas. ale ked som na zabave alebo na festivale tak ma to nebavi si ju dobijat

moninka

Chlapi sú už odpradávna LOVCI... aj keď ti to znie možno divne... ale je to tak, radi dobíjajú... Príklad: ja som tak zbalila jedného sukničkára, teda odmietala som ho, ale nie nechtiac... jednoducho som ho nechcela... kvôli jeho povesti a ako to dopadlo? že sa do mňa zaľúbil... ale pozor na to, sukničkár ostane takmer vždy sukničkárom... teda podviedol ma a potom už za mnou darmo plakal...

neviem :(

ale tak som to nemyslela :)...no ked sa ti velmi paci nejaka zena a aj si rozumiete a ty si povies ze ta by ti stala zato, tak sa nebudes pokusat ziskat si jej priazen?..nejaki chlapi su taki, ze ak by im hned skocila do naucia tak by ich omrzela...

oggy

a preco by som mal daku dobijat ked sa jej pacim tak sa jej pacim... kde to zijeme v 16 st. ze muzi maju zeny zachranovat na bielych konoch a dobijat ich krehke srdcia... fuj