baby poradte ako sa mam oholit,teda ako si ju mam oholit,ked hned na druhy den sa mi uz znova objavuju chlpy a svrbi to...a ako sa oholit uplne dolu?
ako sa holit
ja mam zase taky problem ze po holeni tychto partii mam hladku pokozku iba 1 den potom uz to zase zacina zarastat a pokozka je dost citliva tak sa nemozem holit kazdy den...neviete daku radu na dlhsi pocit hladhej pokozky?
ja som pocula ze by sa malo holit len v smere rastu chlpkov, neviem ci to moze nejako ovlyvnit...po oholeni si davam krem po holeni nivea s pantenolom a je to v pohode...svrbelo ma to len kym som si nezvykla...po ropar oholeniach to uz bolo v pohode a teraz ma uz nic nesvrbi...
noa co robit ked to tak strasne rychlo dorasta?a picha to a svrbi?a take este male chlpky sa nedaju moc holit,lebo to riadne drazdi a robia sa potom tie cervene vyrazky...tak ako sa da holit aby bola hladka kazdy jeden den?pocula som ze aj horucim voskom je dobre,ale ako si ju oholit zo spodu horucim voskom?
lilith: Docitala som sa to na wanda.sk skusila som a je to na nezaplatenie. damske peny mi nerobili dobre, casto chlpky potom zarastali a zapalovali sa. teraz uz mam pokoj.
V prvom rade musis mat dobru ziletku, kvalitnu, ziadne jednorazovky za 10 korun. Ale ved na trhu su stovky damskych epilatorov. Dalej nezabudni na penu. Dost dobre a väcsine zenam vyhovuju panske peny na holenie. (odporucam Gillette series - gel). ak mas chlpy dlhe najprv ostrihaj noznicami. nanes trosku gelu posuchaj a premeni sa na penu. Potom opatrne v protismere rastu chlpkov pomalymi tahmi oholis. Radim posediacky nasiroko rozkrocena a oproti zrkadlu. Mozes vyholit komplet alebo odvrchu po zaciatky pyskov nechas tenky pasik.