Vyrážky po tele + foto

Omen

Peter,
aby si sa "vyrážok" zbavil, pomôže LEN a JEDINE vyhnúť sa alergénu, t.z. ak si zareagoval skutočne na nový prací prášok/ aviváž, potom všetko oblečenie/posteľnú bielizeň musíš vyzliecť, hodiť do práčky a preprať len vo vode a tento už NEpoužiť na svoju bielizeň!!! Musíš vydržať, kým ti alergia odznie. Na svrbenie zaberá ochladzovanie, studená sprcha, ak to nevydržíš, potom použi Fenistil gél. Žiadna Indulona, ani iné krémiky, môžu tvoj stav zhoršiť.

Peter231

Skúsim indulonu dakujem pekne ale pôjdem radšej s tým obvodnej no ako kedy ale koľko stupňov presne neviem

Izabela13

To že to máte len vy a nik iný kto používa rovnaký práci prášok je normálne. Každé telo reaguje inak. Ja to mám tiež rovnaké. A osobne sa mi najviac osvedčila Bioderma Atoderm (špeciálna pre atopikov ale mala by pomôcť aj Vám) alebo kozmetika Kawar. Ak nemáte nič z týchto produktov môžete použiť aj Indulonu alebo iný krém. Myslím že Vám to pomôže...

Omen

Môže. Nejedol si náhodou citrusy? Skús si spomenúť, či si nepil, nejedol, nepoužil niečo nové: kozmetiku, pracie prášky, aviváž, neopraté oblečenie...