Ludia kupila som si na odporucanie Canesten lebo mam velke bolesti v oblasti genitalii, pali to pri milovani a je to dost neprijemne. A kedze gynekologa mam mmntalne na druhom konci Slovenska tak reku ze skusim. Mam len otazku ze ako si ho mam davat? Len povonku alebo alebo aj dnu? nechcem si narobit viac skody.. Dik
Canesten
simuska jasne ze to mozes davat aj na genitalie....na 100 %...Gerda neplas tu ludi a precitaj si pribalovy letak
gerda7, ale sak ta masticka je urcena aj na intimne miesta, sak to je aj na nete napisane, aj v letaku o tom..tak ja neviem preco nie? nechapem tomu...niekto hovori tak, iní tak
Preboha len si ho nedavaj nikam..resp. mozes davat ale nie na genitalie...na to je tiez CANESTEN ALE VAGINALNE TABLETY ktore predpise iba lekar
prosim vas, ten canesten predavaju aj bez receptu? a kolko asi tak stoji??? dakujem
Mastička je iba na vonkajšie použitie, ale v niektorej lekárni, keď ich pekne poprosíš, že lekára máš ďaleko ... atď, tak ti predajú canesten - čípok, a tie sú lepšie.
xxx1 precitaj si pribalovy letak, kde vsade sa moze aplikovat...aj na intimne partie...
xxx1
to by ma zaujímalo, prečo sa nemá používať na intímne partie.
ježíš nieee...to čo máš za gynekologa ked ti toto pdporučil? nie raz som tu písala o cenestene..na intimne partie sa v ziadnom priade nemá používať!!!