Ahojte. Nasli ste si nejaky super vzdelavaci kurz? Co sa oplati vyskusat?
Online kurzy pocas karanteny
Na zlavomate jazykove, za par eciek ale videla som aj nejake kozmeticke s velkymi zlavami ale musis mat tie veci co tam bude on apouzivat takze to nie je nic moc
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
tak si ju lepsie pozriem, ked ju chvalis. Tazko doporucit, ked kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja sa niekedy pre nejaku nadchnem, ale potom zistim, ze som na tom stale rovnako, tak ma nadsenie prejde.
Vysvetlena gramatika, nova slovna zasoba, dostatok cviceni na precvicovanie, dobre naprogramovana stranka, dozivotny pristup, vtipne videa. Cvicenia ma bavia.
V com sa zda tebe slaba? Samozrejme moze to tak byt. S inou strankou podobneho charakteru skusenost nemam. Vies porovnat s inou? Pripadne nejaku odporucit?
Ja porovnavam skor s ucebnicami, co ma teda absolutne nebavilo take ucenie sa.
Co sa ti prosim ta paci na stranke onlinejazyky.cz? Mne sa zda slaba..
Ja sa ucim cudzie jazyky na stranke onlinejazyky cz a zatial sa mi to paci. Nasla som to vdaka zlavovemu kodu. Ale chcela by som odporucania aj na ine kurzy. Len prosim fakt nieco overene, nie len reklama. Oblast je asi jedno. Treba si rozsirovat obzory.
EV365 musis sa strasne nudit, ked sa vyjadrujes aj tam kde nemas co povedat. Prestan prosim ta kazit temu.
Napríklad online kurz trhania zubov? :-D
A čo by vás zaujímalo? Či sa len tak chcete vzdelávať?
Mas perfektnu otazku, skoda, ze sem asi nechodi tento typ ludi. Ja si tiez nejaky chcem najst.