Ženy, poraďte

Príspevok v téme: Ženy, poraďte
2Hy7eliz

Zdravim,
potrebujem Vase nazory, rady a pohlad na moj "problem"
Mam priatela, pozname sa osem mesiacov aj nieco. Je dobry co sa tyka spravania vseobecne, poradi, vypocuje, posranduje ..ale co som si vsimla je asi velmi skupy a lakomy ..
Na meniny cokolada ..
Ked boli vianoce kupil dezert a kavu ..
Mala som narodky v jeseni, kupil len cokoladu ..
Bol Valentin, kupil opat maly dezert ..
Dnes je MDŽ a on mi kupi opat len cokoladu milka ..
Ako zda sa vam to normalne???
Pozname sa skoro osem mesiacov to bude zanedlho a on na mne tak setriiii?!
Alebo len som narocna ja?!
Ked vidim co dostavaju niektore moje kolegyne, kamaratky, zeny z rodiny ..nausnice, privesky, salky s menom, fotkou atď., parfumy, rukavice, poukazky na nakup do niektoreho z obchodov, kvety, kytice, naramky .. pozvanie na veceru ci chutny obed s vinom ..
...a ja len maly dezert ci cokoladu???!
Pracuje, ked sa bavime o praci stale tvrdi ze je s pracou spokojny a zaraba dobre a tak preco mi nekupi nieco ine okrem sladkosti? Ja som mu uz tolko hmotnych veci vselijakych podarovala a on?
Ked niekam ideme stale sa delime napoly, este ani raz som od neho nepocula, nechaj ja zaplatim za teba. Aj vstupenky na rozne podujatia sme sa delili ..nikdy nenavrhol ze zaplati on ..
S tou cokoladou a dezertmi som mu uz niekolko krat povedala ze sladkosti obmedzujem lebo chcem schudnut ..
Co si mam o tom mysliet?
Nevazi si ma?
Zostali by ste ženy s takym muzom?

ZdravyUsudok

Kolko mate rokov?
Ak ma do 20 tak normalka
Ak ma viac ci nebodaj viac ako 30 tak uz by sa s tou cokoladou mohol prestat strapnovat a buchnut po penazenke a kupit aj nieco hodnotnejsie ako cokoladu ktoru ty teraz kvoli diete aj tak obmedzujes ..
Normalne to nebude, bude asi velmi setrny
Alebo mu len hybaju napady tak dava na klasiku. Ale aspon na MDŽ ci narodky ti mohol kupit kvety ty kokso ..
..pozor na takeho lebo v manzelstve ti nedovoli ani aby si si kupila nove topanky ci ruž

mozebyt

Nič tragické v tom nevidím. V niektorých rodinách sa láska dokazuje inak ako cez hmotné dary. A keď idete napoly veď to je spravodlivé.