Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posudzovanie ľudí.

Hhah

Jean, na príklade tomu rozumiem.

Stanienka, to je pravda, je to tu a bude. Ja sa tomu nečudujem, len som to napísala lebo ma bolelo chvíľkovo srdce z toho. .... :) Teraz už nad tým ani nepremýšľam, skôr nad Talianskom.

jeanValjean

Hhah-vysvetlenie máš vo svojom príspevku. Zložka hip-hop by predbiehala konanie (podľa tejto definície )keby synovec neotvoril dvere pre neštandardnú konverzáciu. Môže to tak byť?

Hhah

Jean, čo tým myslíš.

Nj, Carie. Myslím, že posúdiť správanie alebo vyzáš ako nesprávne, je ok. Ale nezájsť do toho odsúdenia človeka.

Veru, niekto sa napr. dostal do alkoholu, lebo dlho pre niečo trpel. Teraz, nie žeby sme z neho robili chudáčika, ale je pravda, že veľa ľudí začne piť keď im je zle. ..

Ja som videla jedného chalana čo šiel okolo mňa a synovca a počúval nahlas hip-hop, a pekne sa začal rozprávať s mojím synovcom, lebo sa môj synovec stále pozeral na kvet, čo mal. A potom ma aj dosť dojalo, čo mi povedal ten chalan. A to počúval hip-hop, hej. Takže, nás môže aj prekvapiť čo sa skrýva pod pokrievkou. Xixi.

jeanValjean

Niekedy je treba urobiť úsudok rýchlo,len tá zložka má byť riadne označená aby definícia nepredbiehala konanie.

zlatusa

Veľa z nás posudzuje, ale v prvom rade by sme mali byť láskavý, lebo fakt nevieme kto si čím musel prejsť.

daniela2

Málokedy sa vie o inom človeku co a prečo niečo robí a ako myslí. Každý robí v živote chyby a kompletne človeka nemožno posudzovať podľa jedinej náhodnej informácie. Nikto nie je v kozí druhého človeka a miesto posudzovania iných nech sa radšej každý pozrie do zrkadla.

Carie

Mas pravdu, aj ja mam sklon takto posudzovat ludi ale uvedomujem si ze to nie je spravne a snazim sa to potlacit. Napr. nastupila som do novej roboty a tam bola kolegyna co bola potetovana po celom tele a vselikde na tvari popichane pirsingy. Moja prva reakcia bola odpor, nepochopenie, odsudzovanie, hned ma napadlo ze ta nie je normalna a co je to preboha za cloveka. Ale potom som si uvedomila ze nemozem takto sudit ludi, snazila som sa to potlacit a z nej sa potom skutocne vyklubal velmi mily clovek ochotny pomahat.