Moja kamoska ma taky divny problem ked bola mensia narastly jej take jemne fuziky ale to asi akzdemu ved PUBERTA! lenze ona si to zacala holit a holi sa uz asi dost dlho ma z toho strasne depky nemoze spavat a boji sa ze bude mat take strnisko ako chlap ale este to vobec nieje vidno zeby sa holila....da sa jej nejako pomoct??? :((
Moja kamoška zarastá ako chlap
nech sa urcite neholi!! to je to najhorsie, oholit si ich.. ved jej narastu 4X tak silne a hrube.. tiez by som poradila laser - ma po probleme, i ked raz nestaci..
agina prosim ta dala som na tu stranku ale vypisalo mi tam nejake nezmyselne vecicky ... ten spej je drahy cjcela by som vsetkopovedat kamoske aby sa uz netrapila
Alebo UHA spray. Dostat ho na www.uha.sk
Strhavacie vasiky-ci uz voskove alebo ine mozu citlivu pokozku okolo pier iba podrazdit.Narobia sa jej vyrazocky a co potom?Depilacia laserom je nakladnejsia,musi sa absolvovat viac sedeni(chlpky maju urcite fazy rastu a na jeden krat sa vsetky neodstrania)ale vysledok stoji za to.
a to jej nepomoze obycajne srhavacie pasiky??? a no a ked pojde na ten lejzer tak uz to zmizne navzdy?kolko to ais tak stoji