Prepacte za blbu otazku ale...Strasne tuzim po tom aby ma moj priatel urobil ustami ale bojim sa ze mu moja dierka nebude vonat.....som snad jednina ktora sa toho boji? poradte :(
,,Vôňa" vagíny
Hygiena vagíny - www.intimnenakupy.sk
96 je vek... aspon ja to tak chapem. Za chvilu bude mat 100. Staroba pridava na senilite. Ked jej teraz poradite, o chvilu to zabudne.
radsej tu dierku nikomu neukazuj, bude to tak lepsie
Skús si nahromadiť sliny v puse, umy si pindulku tečúcou vodou, a potom si pľuvni slinky do dlane a poumývaj sa nimi "tam dole" medzi nôžkami. Ja si tak umývam penis, tak je to prirodzené. A neporuší ti mikroflóru. A čo sa týka efektivity - 100 percent. Mydlo nie je lepšie ani "o chlp". Ročná skúsenosť, a žiadna sa nesťažovala, práve naopak.
filip - čistá pravda.
dodrziavat intimnu hygienu je sucastou kazdeho z nas..a ako pouzivas gely na seba tak aj tam dole..najlepsie su neparfumovane..ved predsa sa len splachnu vodou...a preco by si nevonala, no teda pokial sa neumyvas tehdy by si nevonala..nic sa neboj..priatelovi budes urcite voniat :)) skor by si sa mala zaoberat ci mu bude chutit :D ale co tak to nechat na neho ? ;)
zasadne sa nenatieraj ziadnymi vonavkami ,radsej si skus malym prudom cerveneho vinka polievat skiarocku a tvoj partner nech ho olizuje , mozno sa nedovraca
ale vsak ide o to, ze to mydlo nema vonu... chapes? su aj take, ktore niesu aromatizovane.. a prave to som mala na mysli
Sorry, ale radsej prirodzena cistota dosiahnuta vodou ako olizovat mydlo...
To je nazor muzskej casti.