Musím pomôcť babke

Príspevok v téme: Musím pomôcť babke
Kosicka

Zdravim, mám taký chúlostivy problém, na ktory by som si rád vypočul rady prípadne skúsenosti ľudí čo to zažili. Žijem s babkou už pár rokov, vždy bola svižná a veľmi čiperná na svoj vek, všetko mala rada pod kontrolou,tak robila všetko najradšej sama, niekoľko krát ponúkanu pomoc odmietala. No po 70tke to všetko šlo dolu vodou. Babka nebola u lekára možno aj niekoľko desaťročí a naozaj usilovne pracujem na Tom ju tam dostať, ale je to veľmi komplikovane (práve preto aj teraz píšem sem). Ma pocit, že nedokáže dýchať, že si musí sadnúť a odpočívať, lebo inak by omdlela, taktiež to vyjadruje poctimi, že to vychádza z chrbtice. Zvykla byť mierne hypochondricka, no teraz vidím, že naozaj nevládze ako predtým. Ja si uvedomujem, že návštevy lekára by veľmi uľahčili riešenie tohoto problému , ale naozaj to nie je s ňou jednoduché. Moje domnienky sú že by to mohlo byť kardiologickeho charakteru alebo psychologického keďže babka bola vždy neurotička. No taktiež som počul o podobnom prípade, kedy dotyčnému pacientovi chýbal len draslík . Ak ste mali niekto podobné skúsenosti prosím podeľte sa ako a s akými odborníkmi ste ich riešili, spravím všetko čo je v mojich silách aby ich babka navštívila. Dúfam , že ešte zažijem deň keď ju budem musieť dobiehať

Tomaas 12345

Nech si teda aspoň zmeria krvný tlak v momente keď na ňu prichádzajú tie mdloby, podľa toho zistíš čo to má niečo spolocne so srdcom.

Ak by to bolo niečo spoločné s pľúcami tam je vhodný roztlačený cesnak konzumovať aspoň dva krát denne.

January

Skus navstivit kardiologa, nech spravi vysetrenia. Moze to byt srdcova arytmia, pozri priznaky. Pozri aj vhodnu stravu pre srdciarov a treba vela pohybu, nebyt pasivny. Srdcovu arytmiu vyvolavaju aj nekvalitne potraviny.

ahjajjaj

babka by bolo dobre, keby sa dostala na neurologické alebo interné oddelenie nemocnice, kde by jej porobili všetky vyšetrenia a nastavili by ju na lieky. Potrvalo by to asi 4 dni.