Prosím, je normálne ak desať rokov udržiavali ako milenci vzťah, on ženatý, ona vydatá, užívali si pobyty, dovolenky a výlety, ona mu tvrdila, že on je láska jej života a, hovorila mu, že so svojím mužom nespáva odkedy su spolu s tým milencom, samozrejme on jej to veril a myslím ze verí tomu doteraz, aby bola medzi nimi čistá a úprimná laska??? Je možné že takýmto klamstvám vôbec niekto verí? Rozišli sa nakoniec lebo ona sa rozviesť nechcela, dlhých desať rokov namotávala ženatého milenca, v konečnom dôsledku dvoch mužov, hrala to na lásku. Čo je to potom za ženu, ktorá sa bez hanby vráti späť do manželskej postele, k tomu truhlikovi, ktorý jej klamstvá žral aj s navyjakom, s ktorým akože vraj nespavala...? Ženatý milenec to ukončil, rozviedol sa a začal nový život po boku inej ženy. Mojej kamarátky. Ale než to urobil, než sa rozviedol, mal ďalší rok a pol ročný vzťah, s paničkou z kúpeľov, obe vlastne spoznal v kúpeľoch, tá však tlačila na neho aby sa rozviedol, neurobil to a tak sa rozišli... Pochopil totiž že najprv musí v jeho živote skončiť etapa ženatého aby mohol žiť normálny život a nájsť si ženu, ktorá má tiež svoju minulosť vyriešenú. Problém je však ten že od toho desať ročného vzťahu sú už štyri roky co to skončilo ale kamarátku občas zozieraju pochybnosti, cíti nepokoj a odmieta chodiť na výlety kde chodil on kedysi a tou bývalou. Žiarli skratka na niečo, niekoho, kto v jeho živote už nie je. Alebo si myslíte, že keďže to bol podľa neho z rozprávania veľmi krásny a intenzívny vzťah že je to úplne uzavreté v ňom?
Ženatý milenec a vydatá milenka
Je to ich život a kašľať na nich. Nech si robia čo chcú.
Podľa mňa je to divné, čo sa deje v tomto našom svete, ale tak snažím sa neriešiť, každý žijeme asi tak jak najlepšie vieme
Dnes sú ludia liberálni, sú všelijaké LGBT kominity a jedna kolegyňa je bisexuálka (je aj na ženy aj na mužov súčasne) mala jeden lesbický vzťah, k tomu aj chlapa frajera, plus milenca... Ďalšia kolegyňa mala troch milencov súčasne. Bývalá kamoška mávala pravideľné dvojité vzťahy že paralerne to ťahala s dvomi. S tromi si už netrúfla ale jeden jej nikdy nestačil. Proste dnes je taká doba. Už málokto žije monogamne. Smutné je akurát to, že na tie vzťahy doplatia nevinní ľudia.
Pri neverách je akurát to, že utrpí rodina. Decká za nič nemôžu a stratia jedného z rodičov ktorý sa venuje milenke/milencovi. Namiesto toho že by zobral na výlet vlastné deti, zoberie milenca/milenku čo je logické že deň má 24 hodín tak čas strávený v mileneckom vzťahu ide na úkor rodiny. Polygamia je pre nás nezadaných. Nám je jedno že v pondelok randíme so ženou č.1 a v utorok so ženou č.2 pričom tie ženy sú tiež slobodné a robia pravdepodobne to isté. Monogamia je len výmysel istej skupiny. Niekde je mať viac manželiek súčasne, legálna vec. Háremy atď. To len tu neni v móde robia z toho vedu ale aj to je len taký výkrik do tmy lebo väčšina ľudí žije polygamne.
...takému chlapovi alebo žene, ktorý už raz podvedie by som neverila. To sú ľudia, ktorý budú mať tendenciu to robiť stále!
Ako jaroslavica pise, aj ja verim tomu, ze kto uz raz podvadzal, ma k tomu blizsie urobit to znovu.
ja neviem, to by mi bolo asi jedno ci tam s nou chodil alebo nie, neviem to takto posudit. co by mi asi vadilo viac tak asi to, ze chlap co uz raz podvadzal bude pravdepodobne podvadzat znova
Nie, nie som tá kamarátka, len som jej chcela dokázať že nie len ja ale aj niekto iný zdieľa taky istý názor. Na jednej strane sa ma pýtala na názor, potrebovala poradiť a keď som jej svoj názor povedala, tak sa urazila na chvíľu a povedala ze som voči nemu zaujata. Pravdou je, že ja by som si s takým mužom isto budúcnosť predstaviť nevedela, preto že si vôbec niekedy niečo začal s vydatou ako ženatý. Jej vnútorný pokoj nahlodava neistota a nedôvera, len si to nechce priznať a vraví, že len žiarli. V skutku neviem co je horšie. Mňa by taky vzťah ubíjal, tak načo mať vzťah za každú cenu.
Prečo to riešiš ty? Či si ty tá kamarátka?
Je mozne, ze medzi nimi bola laska ale pokial bola aj so svojim muzom, tak neverim tomu, ze s nim nic nemala. Ved by jej na to prisiel hned, ze ma niekoho ineho.