ako to prebieha...ale podrobne.....ked mi bude pozerat tam dole tak budem mat cez sebanejaku plachtu prehodenu???nepozna niekto nejakeho dobreho gynekologa?????je lepsi muz alebo zena???nemate nejake vydeo gynekologickej prehliadky????dik za pomoc
prva gynekologicka prehliadka
vy ste vazne neno normalne ked nejdete ku gynekologicke teraz a este koli takej hluposti.Ved te doktorka/doktor to robi kazdy den a nema len jedneho pacienta nie ste pre neho nic extra zvlastne obycajny pacient ako aj u zubara alebo ineho lekara....nebude vam tam robit nic take co by sa nedalo vydrzat alebo co by ste nemohli prezit jedine vas uisti ci ste zdrave a ak su niae problemi snazi sa ich cim skor vyriesit .....rozmyslate ako 5 rocne deti !!!!
nech sa paci vy chudiatka hanblive ..ked zavazne ochoriete (rakovina) tak si len potom budete hlavy trieskat ake ste boli hlupuckee.
kokso sola a ostatne s podobnymi nazormi, tym doktorom je totalne jedno ci vas tam uvidia alebo nie, az ked budete mat problem tak tam pekne docupkate... to tam mate nieco svate ukryte alebo co? ti doktori takych ako mate vy alebo ja alebo hocijaka ina zena videli uz milion, neviem preco si myslite ze vy tam mate nieco specialne ked to nemozete ukazat za ucelom zdravia.. fakt nechapem. to si to tam radsej necham zhnit len aby som nesla k doktorovi?!
Mam sice uz par rokov po 20ke, ale u gynekologa som este nebola a ani sa tam nechystam. Mne sa ziadny uchylak nebude pozerat medzi nohy! Ved je to pod uroven. Takze kym pani doktori nevynajdu taku metodu vysetrenia, ktora by nebola pre zenu ponizujuca, mna vo svojej ordinacii neuvidia...
ste hupe kravy. v amerike by sa na vas doktorbez plachtyani nepozrel.na slovensku k ziadnemu uchylakovi nepojdem,nevedia co robia a nevedia sa k namani spravat ako k ludom
baby to nie je pravda. ak mas 16 ziadny rodic s tebou ist nemusi a ani nic nepodpisuje. ja som bola 1krat v 16tich, kvoli predpisaniu HAK. bola som sama, mali by ta odvazit, zmerat tlak, urobit krvne testy, prehliadku a doktor ti da recept. nesuhlasim s tym, ak je zena dospela a na prehliadky nechodi (az kym nema problem). ja som isla iba kvoli receptu a doktor mi hned zistil dost velku cystu na vajecniku. prisaham, ze som o nej predtym nevedela a boliet ma to zacalo, az ked som isla z prehliadky (som si to nejak vsugerovala). nastastie sa nejak vstrebala a na operaciu som ist nemusela. pokial ta nic neboli, neznamena to este, ze si 100%ne zdrava.
mirka111- ja som natom presne tak ako ty
nie, mama s atebou nemusi ist, ved je to tvoja vec, uz mas 16,naco by tam bola?v pohode mozes ist sama